Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zinxhire debore Easy Climb Masa 60

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

18000/60-9

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për vetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Masa 60 - Lista e Aplikimit:

13"-14"15"16"
175/75R-13165/70R-15165/55R-16
175/80R-13175/60R-15185/50R-16
185/70R-13175/65R-15195/45R-16
195/65R-13185/55R-15205/40R-16
205/60R-13195/50R-15175/55R-16
165/75R-14165/65R-15
165/80R-14
175/70R-14
185/65R-14
195/60R-14

shih me poshtë...

Më shumë detaje

3,000 LEK

Cmim i reduktuar!

-14.29%

3,500 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Zinxhirë dëbore për vetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Masa 60 - Lista e Aplikimit:

13"-14"15"16"
175/75R-13165/70R-15165/55R-16
175/80R-13175/60R-15185/50R-16
185/70R-13175/65R-15195/45R-16
195/65R-13185/55R-15205/40R-16
205/60R-13195/50R-15175/55R-16
165/75R-14165/65R-15
165/80R-14
175/70R-14
185/65R-14
195/60R-14

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem vetë-shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Manual instalimi shumë-gjuhësh (ilustruar me foto) i përfshirë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Certifikuar nga Instituti Austriak ON ÖNORM V5117.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore Easy Climb Masa 60

Zinxhire debore Easy Climb Masa 60

Zinxhirë dëbore për vetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Masa 60 - Lista e Aplikimit:

13"-14"15"16"
175/75R-13165/70R-15165/55R-16
175/80R-13175/60R-15185/50R-16
185/70R-13175/65R-15195/45R-16
195/65R-13185/55R-15205/40R-16
205/60R-13195/50R-15175/55R-16
165/75R-14165/65R-15
165/80R-14
175/70R-14
185/65R-14
195/60R-14

shih me poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

24 produkte të tjera në të njëjtën kategori: