Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Zinxhire debore Mefa Tech G12

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

RLZDX02008G12

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 12 - Lista e Aplikimit:

15"-16"17"-18"19"
235/70R-15225/60R-17245/35R-19
235/60R-16235/50R-17245/40R-19
225/65R-16245/40R-18255/35R-19
245/55R-16245/45R-18
255/35R-18

shih më poshtë...

Më shumë detaje

3,500 LEK

Shto Hiqe

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 12 - Lista e Aplikimit:

15"-16"17"-18"19"
235/70R-15225/60R-17245/35R-19
235/60R-16235/50R-17245/40R-19
225/65R-16245/40R-18255/35R-19
245/55R-16245/45R-18
255/35R-18

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Manual instalimi (ilustruar me foto) i përfshirë.

Rekomandohet të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

MOS udhëtoni më shpejt se 40 km/orë.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore Mefa Tech G12

Zinxhire debore Mefa Tech G12

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 12 - Lista e Aplikimit:

15"-16"17"-18"19"
235/70R-15225/60R-17245/35R-19
235/60R-16235/50R-17245/40R-19
225/65R-16245/40R-18255/35R-19
245/55R-16245/45R-18
255/35R-18

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

25 produkte të tjera në të njëjtën kategori: