Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Zinxhire debore Mefa Tech G11

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

RLZDX02008G11

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 11 - Lista e Aplikimit:

15"-16"17"-18"19"
215/70R-15245/45R-17235/35R-19
225/55R-16255/40R-17225/40R-19
225/60R-16235/40R-18
225/45R-18
255/35R-18

shih më poshtë...

Më shumë detaje

3,500 LEK

Shto Hiqe

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 11 - Lista e Aplikimit:

15"-16"17"-18"19"
215/70R-15245/45R-17235/35R-19
225/55R-16255/40R-17225/40R-19
225/60R-16235/40R-18
225/45R-18
255/35R-18

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Manual instalimi (ilustruar me foto) i përfshirë.

Rekomandohet të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

MOS udhëtoni më shpejt se 40 km/orë.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore Mefa Tech G11

Zinxhire debore Mefa Tech G11

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 11 - Lista e Aplikimit:

15"-16"17"-18"19"
215/70R-15245/45R-17235/35R-19
225/55R-16255/40R-17225/40R-19
225/60R-16235/40R-18
225/45R-18
255/35R-18

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

25 produkte të tjera në të njëjtën kategori: