Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Zinxhire debore Mefa Tech G10

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

RLZDX02008G10

I disponueshëm
14"-15"16"17"-18"
235/60R-14195/65R-16205/55R-17
215/70R-14205/60R-16215/50R-17
205/70R-15205/65R-16225/45R-17
205/75R-15215/55R-16225/50R-17
215/65R-15215/60R-16235/40R-17
225/60R-15235/50R-16235/45R-17
225/65R-15245/45R-16245/40R-17
230/50R-15195/55R-16245/50R-17
230/60R-15215/45R-18
235/50R-15225/40R-18
235/55R-15225/55R-17
255/45R-15
205/65R-15

Më shumë detaje

3,300 LEK

Shto Hiqe

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 10 - Lista e Aplikimit:

14"-15"16"17"-18"
235/60R-14195/65R-16205/55R-17
215/70R-14205/60R-16215/50R-17
205/70R-15205/65R-16225/45R-17
205/75R-15215/55R-16225/50R-17
215/65R-15215/60R-16235/40R-17
225/60R-15235/50R-16235/45R-17
225/65R-15245/45R-16245/40R-17
230/50R-15195/55R-16245/50R-17
230/60R-15215/45R-18
235/50R-15225/40R-18
235/55R-15225/55R-17
255/45R-15
205/65R-15

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Manual instalimi (ilustruar me foto) i përfshirë.

Rekomandohet të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

MOS udhëtoni më shpejt se 40 km/orë.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore Mefa Tech G10

Zinxhire debore Mefa Tech G10

14"-15"16"17"-18"
235/60R-14195/65R-16205/55R-17
215/70R-14205/60R-16215/50R-17
205/70R-15205/65R-16225/45R-17
205/75R-15215/55R-16225/50R-17
215/65R-15215/60R-16235/40R-17
225/60R-15235/50R-16235/45R-17
225/65R-15245/45R-16245/40R-17
230/50R-15195/55R-16245/50R-17
230/60R-15215/45R-18
235/50R-15225/40R-18
235/55R-15225/55R-17
255/45R-15
205/65R-15

Shkruaj përshtypjen tënde

25 produkte të tjera në të njëjtën kategori: