Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Zinxhire debore Mefa Tech G9

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

RLZDX02008G9

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 9 - Lista e Aplikimit:

14"-15"16"-17"18"
195/75R-14175/75R-16215/40R-18
205/70R-14195/65R-16
225/60R-14205/55R-16
195/70R-15225/50R-16
195/75R-15205/50R-17
205/60R-15215/45R-17
205/65R-15225/40R-17
215/60R-15
225/55R-15

shih më poshtë...

Më shumë detaje

3,300 LEK

Shto Hiqe

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 9 - Lista e Aplikimit:

14"-15"16"-17"18"
195/75R-14175/75R-16215/40R-18
205/70R-14195/65R-16
225/60R-14205/55R-16
195/70R-15225/50R-16
195/75R-15205/50R-17
205/60R-15215/45R-17
205/65R-15225/40R-17
215/60R-15
225/55R-15

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Manual instalimi (ilustruar me foto) i përfshirë.

Rekomandohet të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

MOS udhëtoni më shpejt se 40 km/orë.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore Mefa Tech G9

Zinxhire debore Mefa Tech G9

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 9 - Lista e Aplikimit:

14"-15"16"-17"18"
195/75R-14175/75R-16215/40R-18
205/70R-14195/65R-16
225/60R-14205/55R-16
195/70R-15225/50R-16
195/75R-15205/50R-17
205/60R-15215/45R-17
205/65R-15225/40R-17
215/60R-15
225/55R-15

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

25 produkte të tjera në të njëjtën kategori: