Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Zinxhire debore Mefa Tech G5

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

RLZDX02008G5

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 5 - Lista e Aplikimit:

13"14"15"-16"
175/70R-13165/70R-14155/70R-15
185/65R-13175/65R-14165/60R-15
195/60R-13185/55R-14165/65R-15
185/60R-14175/55R-15
195/50R-14185/50R-15
195/55R-14195/45R-15
215/40R-14195/40R-16

shih më poshtë...

Më shumë detaje

3,300 LEK

Shto Hiqe

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 5 - Lista e Aplikimit:

13"14"15"-16"
175/70R-13165/70R-14155/70R-15
185/65R-13175/65R-14165/60R-15
195/60R-13185/55R-14165/65R-15
185/60R-14175/55R-15
195/50R-14185/50R-15
195/55R-14195/45R-15
215/40R-14195/40R-16

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Manual instalimi (ilustruar me foto) i përfshirë.

Rekomandohet të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

MOS udhëtoni më shpejt se 40 km/orë.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore Mefa Tech G5

Zinxhire debore Mefa Tech G5

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 5 - Lista e Aplikimit:

13"14"15"-16"
175/70R-13165/70R-14155/70R-15
185/65R-13175/65R-14165/60R-15
195/60R-13185/55R-14165/65R-15
185/60R-14175/55R-15
195/50R-14185/50R-15
195/55R-14195/45R-15
215/40R-14195/40R-16

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

25 produkte të tjera në të njëjtën kategori: