Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Zinxhire debore fasheta Mefa Tech Capture XL (235-265)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

RLZDF02012XL

I disponueshëm

Mefa Tech Premium ju ofron një udhëtim më të sigurt në rrugët me dëborë dhe me akull.

Mund të përdoren edhe në rrugët me baltë, nëse automjeti ka ngecur.

Strukturë e fortë, e qëndrueshme dhe fleksibël.

Montim dhe çmontim mjaft i lehtë.

Tensionuesi i rripit të gomës siguron një shtrëngim të plotë duke parandaluar lëvizjen e produktit.

Të përshtatshme për disqet e çelikut dhe të aluminit.

Për të gjitha autoveturat, mini van dhe automjetet 4x4.

MOS e përdorni në...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

6,600 LEK

Shto Hiqe

Mefa Tech Premium ju ofron një udhëtim më të sigurt në rrugët me dëborë dhe me akull.

Mund të përdoren edhe në rrugët me baltë, nëse automjeti ka ngecur.

Strukturë e fortë, e qëndrueshme dhe fleksibël.

Montim dhe çmontim mjaft i lehtë.

Tensionuesi i rripit të gomës siguron një shtrëngim të plotë duke parandaluar lëvizjen e produktit.

Të përshtatshme për disqet e çelikut dhe të aluminit.

Për të gjitha autoveturat, mini van dhe automjetet 4x4.

MOS e përdorni në automjete komerciale që transportojnë ngarkesa ose në furgonë me pasagjerë.

Paketimi përmban:

10x Fasheta (5 për çdo gomë)

1x Çantë paketimi

1x Kruajtëse akulli

1x Çift doreza

Masa: XL (Baza e gomave 235-265)

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore fasheta Mefa Tech Capture XL (235-265)

Zinxhire debore fasheta Mefa Tech Capture XL (235-265)

Mefa Tech Premium ju ofron një udhëtim më të sigurt në rrugët me dëborë dhe me akull.

Mund të përdoren edhe në rrugët me baltë, nëse automjeti ka ngecur.

Strukturë e fortë, e qëndrueshme dhe fleksibël.

Montim dhe çmontim mjaft i lehtë.

Tensionuesi i rripit të gomës siguron një shtrëngim të plotë duke parandaluar lëvizjen e produktit.

Të përshtatshme për disqet e çelikut dhe të aluminit.

Për të gjitha autoveturat, mini van dhe automjetet 4x4.

MOS e përdorni në...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

25 produkte të tjera në të njëjtën kategori: