Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Zinxhire debore 4x4 & Van G1700

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

SMZDG1700

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Në përputhje me standartet Europiane.

G1700 - Lista e Aplikimit:

(shih më poshtë…)

Më shumë detaje

7,000 LEK

Cmim i reduktuar!

-17.65%

8,500 LEK

Shto Hiqe

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Në përputhje me standartet Europiane.

G1700 - Lista e Aplikimit:

16"20"OVER
255/85R-16315/35R-208,25R-15
275/70R-168.25R-16
9,5R-17,5
7,00R-18
7,50R-18
8R-19,5
6,50R-20
7,00R-20

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore 4x4 & Van G1700

Zinxhire debore 4x4 & Van G1700

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Në përputhje me standartet Europiane.

G1700 - Lista e Aplikimit:

(shih më poshtë…)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: