Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Veshje gomash debore Dynamic Flex D

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Veshje textile

RLZ59705D

I disponueshëm

Veshje gome anti-rrëshqitje për Dëborë & Akull.

Dominon në dëborë dhe akull.

Siguron udhëtim komfort dhe të sigurt.

Material tekstil me cilësi të lartë, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit.

Pa zhurmë, pa dridhje, nuk dëmton gomat apo disqet.

Nuk ndikojnë në sistemet e sigurisë ABS, ESP.

Instalim i shpejtë dhe i lehtë.

Shpejtësia maksimale 40-50 km/orë

Masa D - Lista e Aplikimit:

(shih më poshtë…)

Më shumë detaje

5,500 LEK

Cmim i reduktuar!

-8.33%

6,000 LEK

Shto Hiqe

Veshje gome anti-rrëshqitje për Dëborë & Akull.

Dominon në dëborë dhe akull.

Siguron udhëtim komfort dhe të sigurt.

Material tekstil me cilësi të lartë, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit.

Pa zhurmë, pa dridhje, nuk dëmton gomat apo disqet.

Nuk ndikojnë në sistemet e sigurisë ABS, ESP.

Instalim i shpejtë dhe i lehtë.

Shpejtësia maksimale 40-50 km/orë

Masa D - Lista e Aplikimit:

13"14"15"16"17"18"
175/80R-13165/75R-14145/80R-15185/55R-16195/45R-17215/35R-18
195/65R-14175/65R-15195/50R-16215/40R-17
205/60R-14185/60R-15205/50R-16245/35R-17
205/55R-15225/45R-16
225/50R-15

Udhëzime Montimi:

Parkoni makinën në një zonë të sheshtë dhe aktivizoni frenat e dorës.

Filloni montimin nga pjesa e sipërme e gomës dhe tendoseni sa më poshtë të jetë e mundur.

Lëvizeni automjetin rreth 1 metër përpara ose mbrapa dhe aktivizoni sërish frenat e dorës.

Instaloni pjesën tjetër të veshjes tekstile.

Udhëtoni 10 metra dhe kontrolloni nëse ato janë qëndërzuar në rregull.

Kujdes: Duhet të përdoren vetëm në akull dhe dëborë, dhe duhet të hiqen menjëherë sapo kushtet e rrugës nuk e kërkojnë më përdorimin e tyre. Duhet të hiqen gjithashtu edhe kur mjeti është i parkuar.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Veshje gomash debore Dynamic Flex D

Veshje gomash debore Dynamic Flex D

Veshje gome anti-rrëshqitje për Dëborë & Akull.

Dominon në dëborë dhe akull.

Siguron udhëtim komfort dhe të sigurt.

Material tekstil me cilësi të lartë, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit.

Pa zhurmë, pa dridhje, nuk dëmton gomat apo disqet.

Nuk ndikojnë në sistemet e sigurisë ABS, ESP.

Instalim i shpejtë dhe i lehtë.

Shpejtësia maksimale 40-50 km/orë

Masa D - Lista e Aplikimit:

(shih më poshtë…)

Shkruaj përshtypjen tënde

17 produkte të tjera në të njëjtën kategori: