Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Veshje gomash debore Dynamic Flex C

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Veshje textile

RLZ59705C

I disponueshëm

Veshje gome anti-rrëshqitje për Dëborë & Akull.

Dominon në dëborë dhe akull.

Siguron udhëtim komfort dhe të sigurt.

Material tekstil me cilësi të lartë, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit.

Pa zhurmë, pa dridhje, nuk dëmton gomat apo disqet.

Nuk ndikojnë në sistemet e sigurisë ABS, ESP.

Instalim i shpejtë dhe i lehtë.

Shpejtësia maksimale 40-50 km/orë

Masa C - Lista e Aplikimit:

(shih më poshtë…)

Më shumë detaje

5,500 LEK

Cmim i reduktuar!

-8.33%

6,000 LEK

Shto Hiqe

Veshje gome anti-rrëshqitje për Dëborë & Akull.

Dominon në dëborë dhe akull.

Siguron udhëtim komfort dhe të sigurt.

Material tekstil me cilësi të lartë, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit.

Pa zhurmë, pa dridhje, nuk dëmton gomat apo disqet.

Nuk ndikojnë në sistemet e sigurisë ABS, ESP.

Instalim i shpejtë dhe i lehtë.

Shpejtësia maksimale 40-50 km/orë

Masa C - Lista e Aplikimit:

13"14"15"16"17"
165/80R-13175/70R-14135/70R-15185/50R-16205/40R-17
185/70R-13185/65R-14135/80R-15205/45R-16
195/60R-14155/70R-15215/45R-16
165/65R-15
175/60R-15
195/55R-15
215/50R-15

Udhëzime Montimi:

Parkoni makinën në një zonë të sheshtë dhe aktivizoni frenat e dorës.

Filloni montimin nga pjesa e sipërme e gomës dhe tendoseni sa më poshtë të jetë e mundur.

Lëvizeni automjetin rreth 1 metër përpara ose mbrapa dhe aktivizoni sërish frenat e dorës.

Instaloni pjesën tjetër të veshjes tekstile.

Udhëtoni 10 metra dhe kontrolloni nëse ato janë qëndërzuar në rregull.

Kujdes: Duhet të përdoren vetëm në akull dhe dëborë, dhe duhet të hiqen menjëherë sapo kushtet e rrugës nuk e kërkojnë më përdorimin e tyre. Duhet të hiqen gjithashtu edhe kur mjeti është i parkuar.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Veshje gomash debore Dynamic Flex C

Veshje gomash debore Dynamic Flex C

Veshje gome anti-rrëshqitje për Dëborë & Akull.

Dominon në dëborë dhe akull.

Siguron udhëtim komfort dhe të sigurt.

Material tekstil me cilësi të lartë, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit.

Pa zhurmë, pa dridhje, nuk dëmton gomat apo disqet.

Nuk ndikojnë në sistemet e sigurisë ABS, ESP.

Instalim i shpejtë dhe i lehtë.

Shpejtësia maksimale 40-50 km/orë

Masa C - Lista e Aplikimit:

(shih më poshtë…)

Shkruaj përshtypjen tënde

17 produkte të tjera në të njëjtën kategori: