Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Veshje gomash debore KA76

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Veshje textile

SMVG0076

Ska gjendje

Veshjet e gomave për dëborë janë mbulesa tekstili polyester, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit në kushtet e dëborës apo akullit.

Ofrojnë siguri ndërsa udhëtoni në kushte ekstreme moti.

Përshtaten shumë mirë me makinat me lartësi të vogël midis gomës dhe parafangos.

Me vetë-qendërzim gjatë lëvizjes.

Nuk e dëmtojnë gomën, diskun e aluminit apo rrugën.

Nuk shkaktojnë dridhje.

Nuk ndikojnë në sistemet e sigurisë ABS, ESP.

Mund të përdoren deri në shpejtësi 50 km/h.

(shih më poshtë…)

Më shumë detaje

4,800 LEK

Cmim i reduktuar!

-12.73%

5,500 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Veshjet e gomave për dëborë janë mbulesa tekstili polyester, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit në kushtet e dëborës apo akullit.

Ofrojnë siguri ndërsa udhëtoni në kushte ekstreme moti.

Përshtaten shumë mirë me makinat me lartësi të vogël midis gomës dhe parafangos.

Me vetë-qendërzim gjatë lëvizjes.

Nuk e dëmtojnë gomën, diskun e aluminit apo rrugën.

Nuk shkaktojnë dridhje.

Nuk ndikojnë në sistemet e sigurisë ABS, ESP.

Mund të përdoren deri në shpejtësi 50 km/h.

Paketimi përfshin: 1 palë veshje gome, doreza dhe cantë paketimi.

Lista e Aplikimit:

13"14"15"16"17"
205/65R-13165/75R-14205/50R-15175/55R-16195/40R-17
215/60R-13225/55R-14215/50R-15195/50R-16205/40R-17
225/60R-13235/45R-15205/45R-16225/35R-17
215/45R-16245/35R-17
225/40R-16
255/35R-16

Udhëzime Montimi:

Montimi i veshjeve të gomave është shumë i thjeshtë dhe mund të bëhet mjaft shpejt, në vetëm 4 hapa. Ato duhet të vendosen tek rrotat aktive të mjetit.

1. Ndaloni automjetin (rekomandohet pjesë rruge e drejtë) dhe aktivizoni frenat e dorës.

2. Filloni montimin nga pjesa e sipërme e gomës dhe pastaj në drejtim për poshtë. Tendoseni llastikun dhe kalojeni në pjesën e brendshme të gomës. Pastaj tërhiqni shiritat e kryqëzuar, me qëllim që të regulloni veshjen në pozicionin e duhur. Tërhiqeni sa më poshtë të jetë e mundur.

3. Në momentin kur vetëm pjesa e poshtme të jetë e pambuluar, lëvizeni automjetin rreth 1 metër përpara ose mbrapa.

4. Kalojeni pjesën e mbetur të veshjes mbi gomë dhe në pozicionin e duhur. Veshja do të vetë-qendërzohet automatikisht, kur ju të nisni automjetin.

Eshtë e këshillueshme të ndaloni dhe të kontrolloni veshjet mbas 100 metrave të para.

Kujdes:

Snow Socks duhet të përdoren vetëm në akull dhe dëborë, dhe duhet të hiqen menjëherë sapo kushtet e rrugës nuk e kërkojnë më përdorimin e tyre. Snow Socks duhet të hiqen gjithashtu edhe kur mjeti është i parkuar.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Veshje gomash debore KA76

Veshje gomash debore KA76

Veshjet e gomave për dëborë janë mbulesa tekstili polyester, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit në kushtet e dëborës apo akullit.

Ofrojnë siguri ndërsa udhëtoni në kushte ekstreme moti.

Përshtaten shumë mirë me makinat me lartësi të vogël midis gomës dhe parafangos.

Me vetë-qendërzim gjatë lëvizjes.

Nuk e dëmtojnë gomën, diskun e aluminit apo rrugën.

Nuk shkaktojnë dridhje.

Nuk ndikojnë në sistemet e sigurisë ABS, ESP.

Mund të përdoren deri në shpejtësi 50 km/h.

(shih më poshtë…)

Shkruaj përshtypjen tënde

8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: