Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Celes xhiro teleskopik 17-19-21-23mm

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vegla

SMCX14001-9

I disponueshëm

Celës xhiro teleskopik për gomat e makinës.

Nuk zë vend dhe mjaft praktike në përdorim.

Konstruksion i fortë, i lehtë dhe kompakt.

Dy koka me përdorim nga të dy anët 17-19 mm dhe 21-23 mm.

Zgjatimi I dorezës nga 38 në 55 cm.

Materiali: Celik i kromuar.

Më shumë detaje

1,699 LEK

Shto Hiqe

Celës xhiro teleskopik për gomat e makinës.

Nuk zë vend dhe mjaft praktike në përdorim.

Konstruksion i fortë, i lehtë dhe kompakt.

Dy koka me përdorim nga të dy anët 17-19 mm dhe 21-23 mm.

Zgjatimi I dorezës nga 38 në 55 cm.

Materiali: Celik i kromuar.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Celes xhiro teleskopik 17-19-21-23mm

Celes xhiro teleskopik 17-19-21-23mm

Celës xhiro teleskopik për gomat e makinës.

Nuk zë vend dhe mjaft praktike në përdorim.

Konstruksion i fortë, i lehtë dhe kompakt.

Dy koka me përdorim nga të dy anët 17-19 mm dhe 21-23 mm.

Zgjatimi I dorezës nga 38 në 55 cm.

Materiali: Celik i kromuar.

Shkruaj përshtypjen tënde

25 produkte të tjera në të njëjtën kategori: