Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

MOL Botond 20W-50 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

13006055

I disponueshëm

MOL Botond 20W-50 është një vaj motori multi-grade.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Për mjetet e vjetra dhe me shumë km.

Specifikimet & Miratimet:

API SF/CC

MIL-L-46152B

Veçoritë & Përfitimet:

Viskozitet i lartë operacional.

Fortësi e mirë e filmit lubrifikues.

I përshtatshëm për në verë dhe në dimer.

Stabilitet i mirë ndaj oksidimit.

Paketimi: 1 Liter

Më shumë detaje

550 LEK

Shto Hiqe

MOL Botond 20W-50 është një vaj motori multi-grade.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Për mjetet e vjetra dhe me shumë km.

Specifikimet & Miratimet:

API SF/CC

MIL-L-46152B

Veçoritë & Përfitimet:

Viskozitet i lartë operacional.

Fortësi e mirë e filmit lubrifikues.

I përshtatshëm për në verë dhe në dimer.

Stabilitet i mirë ndaj oksidimit.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

MOL Botond 20W-50 (1L)

MOL Botond 20W-50 (1L)

MOL Botond 20W-50 është një vaj motori multi-grade.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Për mjetet e vjetra dhe me shumë km.

Specifikimet & Miratimet:

API SF/CC

MIL-L-46152B

Veçoritë & Përfitimet:

Viskozitet i lartë operacional.

Fortësi e mirë e filmit lubrifikues.

I përshtatshëm për në verë dhe në dimer.

Stabilitet i mirë ndaj oksidimit.

Paketimi: 1 Liter

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: