Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

MOL Essence 5W-30 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

13008775

I disponueshëm

MOL Essence 5W-30 është një vaj motori sintetik.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Specifikimet & Miratimet:

API SL/CF

ACEA A3/B4

ILSAC GF-4

VW 502 00/505 00

GM-LL-B-025

BMW Longlife-01

Veçoritë & Përfitimet:

Mbrojtje e trefishtë antioksiduese.

Qarkullim i shpejtë edhe në temperatura ekstreme.

Avullueshmëri e ulët.

Paketimi: 1 Liter

Më shumë detaje

850 LEK

Shto Hiqe

MOL Essence 5W-30 është një vaj motori sintetik.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Specifikimet & Miratimet:

API SL/CF

ACEA A3/B4

ILSAC GF-4

VW 502 00/505 00

GM-LL-B-025

BMW Longlife-01

Veçoritë & Përfitimet:

Mbrojtje e trefishtë antioksiduese.

Qarkullim i shpejtë edhe në temperatura ekstreme.

Avullueshmëri e ulët.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

MOL Essence 5W-30 (1L)

MOL Essence 5W-30 (1L)

MOL Essence 5W-30 është një vaj motori sintetik.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Specifikimet & Miratimet:

API SL/CF

ACEA A3/B4

ILSAC GF-4

VW 502 00/505 00

GM-LL-B-025

BMW Longlife-01

Veçoritë & Përfitimet:

Mbrojtje e trefishtë antioksiduese.

Qarkullim i shpejtë edhe në temperatura ekstreme.

Avullueshmëri e ulët.

Paketimi: 1 Liter

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: