Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

MOL Essence 10W-40 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

13008774

I disponueshëm

MOL Essence 10W-40 është një vaj motori semi-sintetik.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Specifikimet & Miratimet:

API SL/CF

ACEA A3/B4

ACEA A3/B

VW 501 01/505 00

Veçoritë & Përfitimet:

Mbrojtje e trefishtë antioksiduese.

Stabilitet i shkëlqyer, ruan nivelet e viskozitetit gjatë gjithë periudhës së ndërrimit të vajit.

Avullueshmëri e ulët.

Paketimi: 1 Liter

Më shumë detaje

650 LEK

Shto Hiqe

MOL Essence 10W-40 është një vaj motori semi-sintetik.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Specifikimet & Miratimet:

API SL/CF

ACEA A3/B4

ACEA A3/B

VW 501 01/505 00

Veçoritë & Përfitimet:

Mbrojtje e trefishtë antioksiduese.

Stabilitet i shkëlqyer, ruan nivelet e viskozitetit gjatë gjithë periudhës së ndërrimit të vajit.

Avullueshmëri e ulët.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

MOL Essence 10W-40 (1L)

MOL Essence 10W-40 (1L)

MOL Essence 10W-40 është një vaj motori semi-sintetik.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Specifikimet & Miratimet:

API SL/CF

ACEA A3/B4

ACEA A3/B

VW 501 01/505 00

Veçoritë & Përfitimet:

Mbrojtje e trefishtë antioksiduese.

Stabilitet i shkëlqyer, ruan nivelet e viskozitetit gjatë gjithë periudhës së ndërrimit të vajit.

Avullueshmëri e ulët.

Paketimi: 1 Liter

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: