Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kroon-Oil Asyntho 5W-30 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

KO31070

I disponueshëm

Torsynth 5W-30 është një vaj motori modern sintetik.

Aplikimi:

Për të gjithë motorët me Benzinë dhe Naftë, në vetura dhe furgona.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

API SL/CF

ACEA A3/B3, A3/B4

GM LL-A-025 / GM LL-B-025

Ford Zetec engines

Veçoritë:

Kursim karburanti

Indeks ‘natyral’ shumë i lartë viskoziteti.

Ndezje e lehtë dhe lubrifikim efektiv në mot të ftohtë.

Mbrojtje në temperatura të larta.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,100 LEK

Shto Hiqe

Torsynth 5W-30 është një vaj motori modern sintetik.

Aplikimi:

Për të gjithë motorët me Benzinë dhe Naftë, në vetura dhe furgona.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

API SL/CF

ACEA A3/B3, A3/B4

GM LL-A-025 / GM LL-B-025

Ford Zetec engines

Veçoritë:

Kursim karburanti

Indeks ‘natyral’ shumë i lartë viskoziteti.

Ndezje e lehtë dhe lubrifikim efektiv në mot të ftohtë.

Mbrojtje në temperatura të larta.

Shpërndarje dhe pastrim i shkëlqyer.

Rezistencë shumë e lartë ndaj llumit, korrozionit dhe shkumës.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kroon-Oil Asyntho 5W-30 (1L)

Kroon-Oil Asyntho 5W-30 (1L)

Torsynth 5W-30 është një vaj motori modern sintetik.

Aplikimi:

Për të gjithë motorët me Benzinë dhe Naftë, në vetura dhe furgona.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

API SL/CF

ACEA A3/B3, A3/B4

GM LL-A-025 / GM LL-B-025

Ford Zetec engines

Veçoritë:

Kursim karburanti

Indeks ‘natyral’ shumë i lartë viskoziteti.

Ndezje e lehtë dhe lubrifikim efektiv në mot të ftohtë.

Mbrojtje në temperatura të larta.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: