Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Shell Helix Ultra Pro AP-L 5W-30 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

600027568

I disponueshëm

Vaj motori full sintetik Shell Helix Ultra Professional AP-L 5W-30

Për motorët me benzinë & naftë, me apo pa filtër partikular.

Dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të disa motorëve, përfshirë Peugeot, Citroen, Fiat dhe të tjera që kërkojnë ACEA C2.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

ACEA C2

PSA B71 2290

Fiat 9.55535.S1

Mbrojtje absolute ndaj llumit – Asnjë vaj tjetër nuk mund ta mbajë motorin më të pastër.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

1,500 LEK

Cmim i reduktuar!

-11.76%

1,700 LEK

Shto Hiqe

Vaj motori full sintetik Shell Helix Ultra Professional AP-L 5W-30

Për motorët me benzinë & naftë, me apo pa filtër partikular.

Dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të disa motorëve, përfshirë Peugeot, Citroen, Fiat dhe të tjera që kërkojnë ACEA C2.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

ACEA C2

PSA B71 2290

Fiat 9.55535.S1

Mbrojtje absolute ndaj llumit – Asnjë vaj tjetër nuk mund ta mbajë motorin më të pastër.

Viskozitet & fërkim i ulët, qarkullim i shpejtë i vajit – Eficensë e lartë, redukton konsumin e karburantit deri në 3%.

Performancë e jashtëzakonshme në temperaturë të ulët – Fluks më i shpejtë i ajrit për një ndezje të shpejtë dhe ngrohje të shpejtë të motorit.

Rezistencë e lartë – Ruan viskozitetin dhe qëndron në të njëjtat parametra deri në intervalin e rradhës së ndërrimit të vajit.

Teknologji Active Cleanising – Lejon produktin të sigurojë nivelet më të larta të pastrimit dhe mbrojtjes.

Stabilitet afatgjatë ndaj oksidimit – Deri në 30% më shumë mbrojtje krahasuar me vajrat e tjerë full sintetik.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Shell Helix Ultra Pro AP-L 5W-30 (1L)

Shell Helix Ultra Pro AP-L 5W-30 (1L)

Vaj motori full sintetik Shell Helix Ultra Professional AP-L 5W-30

Për motorët me benzinë & naftë, me apo pa filtër partikular.

Dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të disa motorëve, përfshirë Peugeot, Citroen, Fiat dhe të tjera që kërkojnë ACEA C2.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

ACEA C2

PSA B71 2290

Fiat 9.55535.S1

Mbrojtje absolute ndaj llumit – Asnjë vaj tjetër nuk mund ta mbajë motorin më të pastër.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: