Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj JB German Oil 5W-30 ECO Longlife III 5L

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

JB2418045

Ska gjendje

ECO Longlife III SAE 5W-30 është një vaj sintetik me performancë të lartë, për motorët me benzinë dhe naftë, me ose pa turbo dhe injeksion të drejtpërdrejtë.

Veti të shkëlqyera për ndezje në mot të ftohtë, edhe në temperatura nën -25 °C.

Minimizon konsumin e karburantit.

Mbrojtje e shkëlqyer në temperatura pune të larta.

Zgjat jëtëgjatësinë e filtrit particular.

Mbrojtje e plotë ndaj papastërtive, korrozionit dhe shkumës.

I përshtatshëm për konverterët katalitik.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

5,000 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

ECO Longlife III SAE 5W-30 është një vaj sintetik me performancë të lartë, për motorët me benzinë dhe naftë, me ose pa turbo dhe injeksion të drejtpërdrejtë.

Veti të shkëlqyera për ndezje në mot të ftohtë, edhe në temperatura nën -25 °C.

Minimizon konsumin e karburantit.

Mbrojtje e shkëlqyer në temperatura pune të larta.

Zgjat jëtëgjatësinë e filtrit particular.

Mbrojtje e plotë ndaj papastërtive, korrozionit dhe shkumës.

I përshtatshëm për konverterët katalitik.

Për përdorim gjatë gjithë vitit.

Për të gjithë motorët modernë me benzinë dhe diesel.

Paketimi: 5 Liter

Në pajtim me rregulloren e EEC, cilësia e këtij produkti është ekuivalente me standardet/specifikimet e mëposhtme:

ACEA C3

Miratimet nga Prodhuesit:

MB 229.51

VW 504 00 / 507 00

BMW LongLife-04

Porsche C30

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj JB German Oil 5W-30 ECO Longlife III 5L

Vaj JB German Oil 5W-30 ECO Longlife III 5L

ECO Longlife III SAE 5W-30 është një vaj sintetik me performancë të lartë, për motorët me benzinë dhe naftë, me ose pa turbo dhe injeksion të drejtpërdrejtë.

Veti të shkëlqyera për ndezje në mot të ftohtë, edhe në temperatura nën -25 °C.

Minimizon konsumin e karburantit.

Mbrojtje e shkëlqyer në temperatura pune të larta.

Zgjat jëtëgjatësinë e filtrit particular.

Mbrojtje e plotë ndaj papastërtive, korrozionit dhe shkumës.

I përshtatshëm për konverterët katalitik.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: