Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio manual GL4 80W-90 1L

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio manuale

JB2116161

I disponueshëm

Mehrzweckgetriebeöl GL4 SAE 80W-90 është një vaj multifunksional për kambiot manuale.

Projektuar me bazë vajrash mineralë dhe aditivë të tjerë specialë.

Siguron lubrifikim dhe mbrojtje maksimale, edhe nën kushte ekstreme.

Indeks viskoziteti i lartë dhe i qëndrueshëm.

Paketimi: 1 Liter

Në pajtim me rregulloren e EEC, cilësia e këtij produkti është ekuivalente me standardet/specifikimet e mëposhtme:

API GL-4

Miratimet nga Prodhuesit:

MB 235.1

ZF TE-ML 02A / 08

MAN 341 type Z1/E1

Më shumë detaje

850 LEK

Cmim i reduktuar!

-5.56%

900 LEK

Shto Hiqe

Mehrzweckgetriebeöl GL4 SAE 80W-90 është një vaj multifunksional për kambiot manuale.

Projektuar me bazë vajrash mineralë dhe aditivë të tjerë specialë.

Siguron lubrifikim dhe mbrojtje maksimale, edhe nën kushte ekstreme.

Indeks viskoziteti i lartë dhe i qëndrueshëm.

Paketimi: 1 Liter

Në pajtim me rregulloren e EEC, cilësia e këtij produkti është ekuivalente me standardet/specifikimet e mëposhtme:

API GL-4

Miratimet nga Prodhuesit:

MB 235.1

ZF TE-ML 02A / 08

MAN 341 type Z1/E1

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio manual GL4 80W-90 1L

Vaj kambio manual GL4 80W-90 1L

Mehrzweckgetriebeöl GL4 SAE 80W-90 është një vaj multifunksional për kambiot manuale.

Projektuar me bazë vajrash mineralë dhe aditivë të tjerë specialë.

Siguron lubrifikim dhe mbrojtje maksimale, edhe nën kushte ekstreme.

Indeks viskoziteti i lartë dhe i qëndrueshëm.

Paketimi: 1 Liter

Në pajtim me rregulloren e EEC, cilësia e këtij produkti është ekuivalente me standardet/specifikimet e mëposhtme:

API GL-4

Miratimet nga Prodhuesit:

MB 235.1

ZF TE-ML 02A / 08

MAN 341 type Z1/E1

Shkruaj përshtypjen tënde

1 produkte të tjera në të njëjtën kategori: