Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio automatike ATF SP MATIC 2034

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio automatike

KO35649

I disponueshëm

SP Matic 2034 është një vaj sintetik premium Long Life ATF (Automatic Transmission Fluid). Dizenjuar vecanërisht për transmisionet automatike 8HP prodhuar nga ZF. Formula unike e SP Matic 2072 siguron:

Karakteristika të jashtëzakonshme të kursimit të karburantit.

Viskozitet shumë të ulët.

Rezistencë e shkëlqyer ndaj oksidimit.

Karakteristika të shkëlqyera dhe të qëndrueshme të fërkimit.

Vetitë të shkëlqyera të lubrifikimit.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

2,700 LEK

Cmim i reduktuar!

-6.9%

2,900 LEK

Shto Hiqe

SP Matic 2034 është një vaj sintetik premium Long Life ATF (Automatic Transmission Fluid). Dizenjuar vecanërisht për transmisionet automatike 8HP prodhuar nga ZF. Formula unike e SP Matic 2034 siguron:

Karakteristika të jashtëzakonshme të kursimit të karburantit.

Viskozitet shumë të ulët.

Rezistencë e shkëlqyer ndaj oksidimit.

Karakteristika të shkëlqyera dhe të qëndrueshme të fërkimit.

Vetitë të shkëlqyera të lubrifikimit.

Mbrojtje e shkëlqyer ndaj korrozionit dhe shkumës.

Vetitë të shkëlqyera në temperatura të ulëta.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimi

SP Matic 2034 është i përshtatshëm për gjeneratën e fundit të transmesioneve ZF 8HP. Përvec të tjerave, produkti mund të përdoret në këto transmesione ZF 8HP: 8HP45, 8HP55, 8HP70 dhe 8HP90. Gjithashtu mund të përdoret edhe në disa transmesione ZF 6HP të modeleve VAG (Volkswagen Audi Group).

Specifikimet e produktit

VAG G-060-162

BMW 8322 2152426/2289720 (ATF3+)

Jaguar 02JDE 26444

Land Rover LR023288

Chrysler 68157995AA

Fiat 9.55550-AV5

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio automatike ATF SP MATIC 2034

Vaj kambio automatike ATF SP MATIC 2034

SP Matic 2034 është një vaj sintetik premium Long Life ATF (Automatic Transmission Fluid). Dizenjuar vecanërisht për transmisionet automatike 8HP prodhuar nga ZF. Formula unike e SP Matic 2072 siguron:

Karakteristika të jashtëzakonshme të kursimit të karburantit.

Viskozitet shumë të ulët.

Rezistencë e shkëlqyer ndaj oksidimit.

Karakteristika të shkëlqyera dhe të qëndrueshme të fërkimit.

Vetitë të shkëlqyera të lubrifikimit.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

6 produkte të tjera në të njëjtën kategori: