Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio automatike ATF SP MATIC 2072

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio automatike

KO33481

I disponueshëm

SP Matic 2072 është një vaj sintetik premium multifunksional Long Life ATF (Automatic Transmission Fluid). Dizenjuar vecanërisht për transmisionet moderne automatike DSG me teknologjinë dual-clutch. Formula unike e SP Matic 2072 siguron:

Stabiliteti i shkëlqyer ndaj oksidimit.

Veti të shkëlqyera lubrifikimi, edhe në kushtet më ekstreme.

Rezistencë shumë e lartë ndaj korrozionit dhe shkumës.

Index viskoziteti i lartë dhe i qëndrueshëm.

Veti të shkëlqyera...

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

1,900 LEK

Shto Hiqe

SP Matic 2072 është një vaj sintetik premium multifunksional Long Life ATF (Automatic Transmission Fluid). Dizenjuar vecanërisht për transmisionet moderne automatike DSG me teknologjinë dual-clutch. Formula unike e SP Matic 2072 siguron:

Stabiliteti i shkëlqyer ndaj oksidimit.

Veti të shkëlqyera lubrifikimi, edhe në kushtet më ekstreme.

Rezistencë shumë e lartë ndaj korrozionit dhe shkumës.

Index viskoziteti i lartë dhe i qëndrueshëm.

Veti të shkëlqyera në temperatura shumë të ulëta dhe të larta.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimi

SP Matic 2072 është i përshtatshëm për transmisionet DSG të gjeneratës së re, të përdorura gjerësisht në modelet VAG (Volkswagen Audi Group), si edhe marka të tjera që përdorin këtë teknologji.

Specifikimet e produktit

VW G-052-529 /G-052-182

BMW

Ford WSS-M2C936-A

MB 236.21/236.25

Mitsubishi Dia-Queen SSTF-1

PSA

Porsche

Volvo 1161838/1161839

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio automatike ATF SP MATIC 2072

Vaj kambio automatike ATF SP MATIC 2072

SP Matic 2072 është një vaj sintetik premium multifunksional Long Life ATF (Automatic Transmission Fluid). Dizenjuar vecanërisht për transmisionet moderne automatike DSG me teknologjinë dual-clutch. Formula unike e SP Matic 2072 siguron:

Stabiliteti i shkëlqyer ndaj oksidimit.

Veti të shkëlqyera lubrifikimi, edhe në kushtet më ekstreme.

Rezistencë shumë e lartë ndaj korrozionit dhe shkumës.

Index viskoziteti i lartë dhe i qëndrueshëm.

Veti të shkëlqyera...

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

6 produkte të tjera në të njëjtën kategori: