Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio automatike ATF SP MATIC 4016

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio automatike

KO32214

I disponueshëm

SP Matic 4016 është një vaj sintetik premium multifunksional ATF (Automatic Transmission Fluid). Dizenjuar vecanërisht për transmisionet CVT. Zhvilluar me bazë vajrash sintetikë të avancuar dhe aditivë specialë.

Veti specifike fërkimi për transmisionet CVT.

Stabiliteti i lartë ndaj oksidimit.

Index viskoziteti i lartë dhe i qëndrueshëm.

Veti të shkëlqyera lubrifikimi, edhe në kushtet më ekstreme.

Rezistencë shumë e lartë ndaj korrozionit dhe shkumës.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

1,600 LEK

Cmim i reduktuar!

-5.88%

1,700 LEK

Shto Hiqe

SP Matic 4016 është një vaj sintetik premium multifunksional ATF (Automatic Transmission Fluid). Dizenjuar vecanërisht për transmisionet CVT. Zhvilluar me bazë vajrash sintetikë të avancuar dhe aditivë specialë.

Veti specifike fërkimi për transmisionet CVT.

Stabiliteti i lartë ndaj oksidimit.

Index viskoziteti i lartë dhe i qëndrueshëm.

Veti të shkëlqyera lubrifikimi, edhe në kushtet më ekstreme.

Rezistencë shumë e lartë ndaj korrozionit dhe shkumës.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimi

ATF SP Matic 4016 është i përshtatshëm për transmisionet CVT (në sistemet me rrip apo me zinxhir) tek automjetet Japoneze dhe Europiane.

Specifikimet e produktit

Toyota CVTF TC/FE, Nissan NS-1/NS-2/NS-3

Honda HMMF(without starting clutch)/HCF2

Mitsubishi SP-III (only in CVT)/CVTF-J1/J4/J4+

Subaru ECVT/iCVT/iCVT FG/NS-2

Subaru Lineartronic High Torque (HT) CVTF

Subaru Lineartronic chain CVTF/CVTF II

Daihatsu Amix CVTF DC/DFC/DFE

Suzuki CVTF TC/3320/NS-2/Green 1/Green 2/Green 1V

Mazda JWS 3320, GM DEX-CVT

Mini Cooper EZL799/EZL799A

Hyundai/Kia CVT-J1/SP III (CVT model)

MB 236.20, Ford WSS-M2C928-A

VW G-052-180/G-052-516

Chrysler/Dodge/Jeep NS-2/Mopar CVTF+4

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio automatike ATF SP MATIC 4016

Vaj kambio automatike ATF SP MATIC 4016

SP Matic 4016 është një vaj sintetik premium multifunksional ATF (Automatic Transmission Fluid). Dizenjuar vecanërisht për transmisionet CVT. Zhvilluar me bazë vajrash sintetikë të avancuar dhe aditivë specialë.

Veti specifike fërkimi për transmisionet CVT.

Stabiliteti i lartë ndaj oksidimit.

Index viskoziteti i lartë dhe i qëndrueshëm.

Veti të shkëlqyera lubrifikimi, edhe në kushtet më ekstreme.

Rezistencë shumë e lartë ndaj korrozionit dhe shkumës.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

6 produkte të tjera në të njëjtën kategori: