Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio automatike ATF SP MATIC 4026

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio automatike

KO32219

I disponueshëm

SP Matic 4026 është një vaj sintetik multifunksional Long Life ATF (Automatic Transmission Fluid). Dizenjuar vecanërisht për transmisionet moderne automatike në autovetura dhe furgonë.

Zhvilluar me bazë vajrash sintetikë të avancuar dhe aditivë specialë.

Stabiliteti i shkëlqyer ndaj oksidimit.

Veti të shkëlqyera lubrifikimi, edhe në kushtet më ekstreme.

Rezistencë shumë e lartë ndaj korrozionit dhe shkumës.

Index viskoziteti i lartë dhe i qëndrueshëm.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

1,400 LEK

Cmim i reduktuar!

-6.67%

1,500 LEK

Shto Hiqe

SP Matic 4026 është një vaj sintetik multifunksional Long Life ATF (Automatic Transmission Fluid). Dizenjuar vecanërisht për transmisionet moderne automatike në autovetura dhe furgonë.

Zhvilluar me bazë vajrash sintetikë të avancuar dhe aditivë specialë.

Stabiliteti i shkëlqyer ndaj oksidimit.

Veti të shkëlqyera lubrifikimi, edhe në kushtet më ekstreme.

Rezistencë shumë e lartë ndaj korrozionit dhe shkumës.

Index viskoziteti i lartë dhe i qëndrueshëm.

Veti të shkëlqyera në temperatura shumë të ulëta.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimi

ATF SP Matic 4026 është i përshtatshëm për transmisionet moderne automatike me kontroll elektronik, në autovetura dhe furgonë. Gjithashtu është i përshtatshëm për sistemet hidraulike të drejtimit.

E RËNDËSISHME! Ngjyra mund të ndryshojë nga ajo e ATF origjinale. SP Matic 4026 është ngjyrë e kuqe. Për arsye të marketingut, disa OEM gjithashtu përdorin ATF me ngjyrë të ndryshme. SP Matic 4026 është plotësisht në përputhje me ato ATF të prodhuara në ngjyra të ndryshme.

Specifikimet e produktit

Aisin Warner JWS 3309, JWS 3317, AW-1

BMW ATF 6 (83 22 2 355 599)

Chrysler / Dodge / Jeep MS 9602, ATF +4, ATF +3

Fiat 9.55550-AV4

Ford WSS-M2C922-A1, WSS-M2C924-A

GM Dexron IID, Dexron IIE, Dexron IIIG, Dexron IIIH

Honda ATF Z1 (Except for CVT)

Hyundai / Kia SP-II, SP-III

JASO M 315 1A

Mazda M-III

Mercedes Benz MB 236.14, MB 236.12

Mercedes Benz MB 236.91, MB 236.11, MB 236.10

Subaru ATF/ATF HP, Suzuki ATF 3314/3317

Mitsubishi ATF-J2, ATF-J3

Nissan Matic-D, Matic-J, Matic-K, Matic-W

Toyota / Lexus T, T-II, T-III, T-IV

VAG G 055 025, G 052 162, G 052 990, G 052 533

Volvo 1161540

ZF ATF 1375.4 (6HP Transmissions)

ZF TE ML 11A, 11B

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio automatike ATF SP MATIC 4026

Vaj kambio automatike ATF SP MATIC 4026

SP Matic 4026 është një vaj sintetik multifunksional Long Life ATF (Automatic Transmission Fluid). Dizenjuar vecanërisht për transmisionet moderne automatike në autovetura dhe furgonë.

Zhvilluar me bazë vajrash sintetikë të avancuar dhe aditivë specialë.

Stabiliteti i shkëlqyer ndaj oksidimit.

Veti të shkëlqyera lubrifikimi, edhe në kushtet më ekstreme.

Rezistencë shumë e lartë ndaj korrozionit dhe shkumës.

Index viskoziteti i lartë dhe i qëndrueshëm.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

6 produkte të tjera në të njëjtën kategori: