Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Tabele reflektuese leter 40x10CM set2 Arrows

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Trekëndësha & shenja paralajmëruese

SMTR4631

Ska gjendje

Tabelë reflektuese sigurie me vetë-ngjitje.

Vizibilitet i lartë.

E përshtatshme për automjete, makineri ndërtimi, kamionë, motoçikleta, furgonë, SUV etj.

Një mënyrë efektive për të rritur vizibiletitin e automjetit tuaj.

Sigurohuni që sipërfaqja ku do të vendoset, të jetë e pastër dhe thatë.

Ngjyra: Verdhë / E Zezë

Përmasat: 40 x 10 cm (Gjt. x Gjr.)

Paketimi: 1 Çift

Më shumë detaje

350 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Tabelë reflektuese sigurie me vetë-ngjitje.

Vizibilitet i lartë.

E përshtatshme për automjete, makineri ndërtimi, kamionë, motoçikleta, furgonë, SUV etj.

Një mënyrë efektive për të rritur vizibiletitin e automjetit tuaj.

Sigurohuni që sipërfaqja ku do të vendoset, të jetë e pastër dhe thatë.

Ngjyra: Verdhë / E Zezë

Përmasat: 40 x 10 cm (Gjt. x Gjr.)

Paketimi: 1 Çift

  • Gjerësia: 10 cm
  • Gjatësia: 40 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Tabele reflektuese leter 40x10CM set2 Arrows

Tabele reflektuese leter 40x10CM set2 Arrows

Tabelë reflektuese sigurie me vetë-ngjitje.

Vizibilitet i lartë.

E përshtatshme për automjete, makineri ndërtimi, kamionë, motoçikleta, furgonë, SUV etj.

Një mënyrë efektive për të rritur vizibiletitin e automjetit tuaj.

Sigurohuni që sipërfaqja ku do të vendoset, të jetë e pastër dhe thatë.

Ngjyra: Verdhë / E Zezë

Përmasat: 40 x 10 cm (Gjt. x Gjr.)

Paketimi: 1 Çift

Shkruaj përshtypjen tënde

15 produkte të tjera në të njëjtën kategori: