Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Steme embleme AMG 3D New style Chrome Black

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Stema, emblema & etiketa

SMSE00997B

I disponueshëm

Mercedes Benz AMG 3D logo, version i ri.

Me vetë-ngjitje në anën e pasme.

E përshtatshme për përdorim të brendshëm & të jashtëm.

Materiali: ABS Plastik Chrome Black

Këshilla:

Pastroni me ujë të ngrohtë sipërfaqen në të cilën do ngjitet stema.

Sigurohuni që ajo të jetë tharë plotësisht dhe mos ketë asnjë papastërti.

Hiqni shiritin mbrojtës të adezivit dhe fiksojeni stemën ne vëndin e dëshiruar.

Më shumë detaje

650 LEK

Shto Hiqe

Mercedes Benz AMG 3D logo, version i ri.

Me vetë-ngjitje në anën e pasme.

E përshtatshme për përdorim të brendshëm & të jashtëm.

Materiali: ABS Plastik Chrome Black

Këshilla:

Pastroni me ujë të ngrohtë sipërfaqen në të cilën do ngjitet stema.

Sigurohuni që ajo të jetë tharë plotësisht dhe mos ketë asnjë papastërti.

Hiqni shiritin mbrojtës të adezivit dhe fiksojeni stemën ne vëndin e dëshiruar.

  • Materiali: Metal

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Steme embleme AMG 3D New style Chrome Black

Steme embleme AMG 3D New style Chrome Black

Mercedes Benz AMG 3D logo, version i ri.

Me vetë-ngjitje në anën e pasme.

E përshtatshme për përdorim të brendshëm & të jashtëm.

Materiali: ABS Plastik Chrome Black

Këshilla:

Pastroni me ujë të ngrohtë sipërfaqen në të cilën do ngjitet stema.

Sigurohuni që ajo të jetë tharë plotësisht dhe mos ketë asnjë papastërti.

Hiqni shiritin mbrojtës të adezivit dhe fiksojeni stemën ne vëndin e dëshiruar.

Shkruaj përshtypjen tënde

26 produkte të tjera në të njëjtën kategori: