Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Steme parafango Audi Sport quattro Silver

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Stema, emblema & etiketa

SMSE00999-AUD

I disponueshëm

Stemë emblemë metalike Audi Sport quattro.

Me shirit vetë-ngjitës në pjesën e mbrapme.

Montohet tek parafango.

Përmasat: 100 x 18 mm

Materiali: Chrome Metal

Ngjyra: Silver

Paketimi: Çift (2 copë)

Këshilla:

Pastroni me ujë të ngrohtë sipërfaqen në të cilën do ngjitet stema.

Sigurohuni që ajo të jetë tharë plotësisht dhe mos ketë asnjë papastërti.

Hiqni shiritin mbrojtës të adezivit dhe fiksojeni stemën ne vëndin e dëshiruar.

Më shumë detaje

1,199 LEK

Shto Hiqe

Stemë emblemë metalike Audi Sport quattro.

Me shirit vetë-ngjitës në pjesën e mbrapme.

Montohet tek parafango.

Përmasat: 100 x 18 mm

Materiali: Chrome Metal

Ngjyra: Silver

Paketimi: Çift (2 copë)

Këshilla:

Pastroni me ujë të ngrohtë sipërfaqen në të cilën do ngjitet stema.

Sigurohuni që ajo të jetë tharë plotësisht dhe mos ketë asnjë papastërti.

Hiqni shiritin mbrojtës të adezivit dhe fiksojeni stemën ne vëndin e dëshiruar.

  • Materiali: Metal

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Steme parafango Audi Sport quattro Silver

Steme parafango Audi Sport quattro Silver

Stemë emblemë metalike Audi Sport quattro.

Me shirit vetë-ngjitës në pjesën e mbrapme.

Montohet tek parafango.

Përmasat: 100 x 18 mm

Materiali: Chrome Metal

Ngjyra: Silver

Paketimi: Çift (2 copë)

Këshilla:

Pastroni me ujë të ngrohtë sipërfaqen në të cilën do ngjitet stema.

Sigurohuni që ajo të jetë tharë plotësisht dhe mos ketë asnjë papastërti.

Hiqni shiritin mbrojtës të adezivit dhe fiksojeni stemën ne vëndin e dëshiruar.

Shkruaj përshtypjen tënde

26 produkte të tjera në të njëjtën kategori: