Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Steme disku Ø55/60MM Fiat set4

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Stema disku

MSSD0063

I disponueshëm

4x Stema disku me logon e Fiat.

Logo me ngjyrat e Fiat dhe kapaku ne ngjyre te zeze.

Diametri i brendshem: Ø 55 mm

Diametri i jashtem:  Ø 60 mm

Materiali: ABS plastike e forte

Më shumë detaje

700 LEK

Shto Hiqe

4x Stema disku me logon e Fiat.

Logo me ngjyrat e Fiat dhe kapaku ne ngjyre te zeze.

Diametri i brendshem: Ø 55 mm

Diametri i jashtem:  Ø 60 mm

Materiali: ABS plastike e forte

  • Diameter: 55/60 mm
  • Materiali: ABS Plastic

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Steme disku Ø55/60MM Fiat set4

Steme disku Ø55/60MM Fiat set4

4x Stema disku me logon e Fiat.

Logo me ngjyrat e Fiat dhe kapaku ne ngjyre te zeze.

Diametri i brendshem: Ø 55 mm

Diametri i jashtem:  Ø 60 mm

Materiali: ABS plastike e forte

Shkruaj përshtypjen tënde

8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: