Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Sensore parkimi Steelmate PTS400M7 Black

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Sensorë parkimi

MSSP400M

I disponueshëm

Kit me 4 sensorë parkimi (mbrapa) me display bicolor LED.

Mund të përdoret edhe me 2 sensorë nëse nevojitet.

Paralajmerime të dukshme (me dritë) dhe zanore beep…beep…

4 sensorë të zinj me ultratinguj, të papërshkueshëm nga uji.

Teknologji kundra alarmeve fals.

E programuar për njohjen e ganxhës së rimorkimit dhe gomës rezervë, kur ajo është e pozicionuar në derën e bagazhit.

Sensorë të ndashëm, të lidhura me konektorë të papërshkueshëm nga uji.

3 modele adaptoresh...

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

6,600 LEK

Cmim i reduktuar!

-11.88%

7,490 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Kit me 4 sensorë parkimi (mbrapa) me display bicolor LED.

Mund të përdoret edhe me 2 sensorë nëse nevojitet.

Paralajmerime të dukshme (me dritë) dhe zanore beep…beep…

4 sensorë të zinj me ultratinguj, të papërshkueshëm nga uji.

Teknologji kundra alarmeve fals.

E programuar për njohjen e ganxhës së rimorkimit dhe gomës rezervë, kur ajo është e pozicionuar në derën e bagazhit.

Sensorë të ndashëm, të lidhura me konektorë të papërshkueshëm nga uji.

3 modele adaptoresh për sensorët 0°, 4°, 10° për tu përshtatur sa më mirë në prapakolp.

Parametrat Teknike:

Distanca e dedektimit: 0.30 > 1.50 m

Saktësia e dedektimit: < ± 1 cm

Tensioni i punës: 9-16V

Temperatura e punës: -40°C deri 80°C

Niveli i alarmit: 70-90dB

Seti përfshin:

4 Sensorë

Display LED M7 me alarm

Paketa e kontrollit

Gjithe kabllot e nevojshëm

Punto per hapjen e vrimave

Manuali ne Anglisht

  • Tensioni: 12V

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Sensore parkimi Steelmate PTS400M7 Black

Sensore parkimi Steelmate PTS400M7 Black

Kit me 4 sensorë parkimi (mbrapa) me display bicolor LED.

Mund të përdoret edhe me 2 sensorë nëse nevojitet.

Paralajmerime të dukshme (me dritë) dhe zanore beep…beep…

4 sensorë të zinj me ultratinguj, të papërshkueshëm nga uji.

Teknologji kundra alarmeve fals.

E programuar për njohjen e ganxhës së rimorkimit dhe gomës rezervë, kur ajo është e pozicionuar në derën e bagazhit.

Sensorë të ndashëm, të lidhura me konektorë të papërshkueshëm nga uji.

3 modele adaptoresh...

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

6 produkte të tjera në të njëjtën kategori: