Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Fisha amplifikatori Kit X9

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pajisje audio & video

SMFA56499

Ska gjendje

Kit komplet me fisha për instalimin e amplifikatorit në makinë.

Fuqi dhe performancë e lartë.

Rritni qartësinë dhe cilësinë e audios në makinë.

Me siguresë për mbrojtjen e sistemit audio nga mbingarkesa.

Specifikimet:

Fuqia (max): 1500 Watt

1x 4.8m (5yd) Kabëll kontrolli

1x 4.8m (5yd) Kabëll fuqie

1x 0.52m Kabëll neutri

1x 4.5m (4yd) Kabëll audio ndërlidhje RCA

1x 60A AGU Siguresë

4x aksesorë lidhës

Më shumë detaje

1,300 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Kit komplet me fisha për instalimin e amplifikatorit në makinë.

Fuqi dhe performancë e lartë.

Rritni qartësinë dhe cilësinë e audios në makinë.

Me siguresë për mbrojtjen e sistemit audio nga mbingarkesa.

Specifikimet:

Fuqia (max): 1500 Watt

1x 4.8m (5yd) Kabëll kontrolli

1x 4.8m (5yd) Kabëll fuqie

1x 0.52m Kabëll neutri

1x 4.5m (4yd) Kabëll audio ndërlidhje RCA

1x 60A AGU Siguresë

4x aksesorë lidhës

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Fisha amplifikatori Kit X9

Fisha amplifikatori Kit X9

Kit komplet me fisha për instalimin e amplifikatorit në makinë.

Fuqi dhe performancë e lartë.

Rritni qartësinë dhe cilësinë e audios në makinë.

Me siguresë për mbrojtjen e sistemit audio nga mbingarkesa.

Specifikimet:

Fuqia (max): 1500 Watt

1x 4.8m (5yd) Kabëll kontrolli

1x 4.8m (5yd) Kabëll fuqie

1x 0.52m Kabëll neutri

1x 4.5m (4yd) Kabëll audio ndërlidhje RCA

1x 60A AGU Siguresë

4x aksesorë lidhës

Shkruaj përshtypjen tënde

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: