Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Mbrojtese ere deflektor VW Touareg 2002-2010

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Mbrojtese ere & dyersh

SMMX6251VWTRG1

I disponueshëm

Mbrojtëse ere dhe shiu për automjete.

Shmangin erën dhe shiun kur dritarja është e hapur ndërsa jeni duke ngarë.

E përshtatshme edhe kur keni kafshë në makinë dhe doni të mbani dritaret hapur.

Ngjitet ne pjesën e jashtme të derës me adeziv 3M me vetë-ngjitje (i përfshirë).

Paketimi: 4 copë (2x përpara + 2x mbrapa)

Aplikimi:

(VW) Volkswagen Touareg 2002-2010

Këshilla:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,999 LEK

Shto Hiqe

Mbrojtëse ere dhe shiu për automjete.

Shmangin erën dhe shiun kur dritarja është e hapur ndërsa jeni duke ngarë.

E përshtatshme edhe kur keni kafshë në makinë dhe doni të mbani dritaret hapur.

Ngjitet ne pjesën e jashtme të derës me adeziv 3M me vetë-ngjitje (i përfshirë).

Paketimi: 4 copë (2x përpara + 2x mbrapa)

Aplikimi:

(VW) Volkswagen Touareg 2002-2010

Këshilla:

Përpara montimit, pastroni pjesën e derës ku do të ngjitet, me alkool ose solucion pastrimi dhe me një leckë të thatë që nuk lëshon qime.

Mbas ngjitjes, shtypeni fort për të siguruar një ngjitje të qëndrueshme.

  • Materiali: Plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Mbrojtese ere deflektor VW Touareg 2002-2010

Mbrojtese ere deflektor VW Touareg 2002-2010

Mbrojtëse ere dhe shiu për automjete.

Shmangin erën dhe shiun kur dritarja është e hapur ndërsa jeni duke ngarë.

E përshtatshme edhe kur keni kafshë në makinë dhe doni të mbani dritaret hapur.

Ngjitet ne pjesën e jashtme të derës me adeziv 3M me vetë-ngjitje (i përfshirë).

Paketimi: 4 copë (2x përpara + 2x mbrapa)

Aplikimi:

(VW) Volkswagen Touareg 2002-2010

Këshilla:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

19 produkte të tjera në të njëjtën kategori: