Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Mbrojtese ere deflektor Ford Focus II 2004-2011

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Mbrojtese ere & dyersh

SMMX6251FFOC2

I disponueshëm

Mbrojtëse ere dhe shiu për automjete.

Shmangin erën dhe shiun kur dritarja është e hapur.

Ngjitet ne pjesën e jashtme të derës me adeziv 3M me vetë-ngjitje (i përfshirë).

Paketimi: 4 copë (2x përpara + 2x mbrapa)

Aplikimi:

Ford Focus II 2004-2011 (hatchback)

Këshilla:

Përpara montimit, pastroni pjesën e derës ku do të ngjitet, me alkool ose solucion pastrimi dhe me një leckë të thatë që nuk lëshon qime.

Mbas ngjitjes, shtypeni fort për të siguruar një ngjitje të qëndrueshme.

Më shumë detaje

1,599 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Mbrojtëse ere dhe shiu për automjete.

Shmangin erën dhe shiun kur dritarja është e hapur.

Ngjitet ne pjesën e jashtme të derës me adeziv 3M me vetë-ngjitje (i përfshirë).

Paketimi: 4 copë (2x përpara + 2x mbrapa)

Aplikimi:

Ford Focus II 2004-2011 (hatchback)

Këshilla:

Përpara montimit, pastroni pjesën e derës ku do të ngjitet, me alkool ose solucion pastrimi dhe me një leckë të thatë që nuk lëshon qime.

Mbas ngjitjes, shtypeni fort për të siguruar një ngjitje të qëndrueshme.

  • Materiali: Plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Mbrojtese ere deflektor Ford Focus II 2004-2011

Mbrojtese ere deflektor Ford Focus II 2004-2011

Mbrojtëse ere dhe shiu për automjete.

Shmangin erën dhe shiun kur dritarja është e hapur.

Ngjitet ne pjesën e jashtme të derës me adeziv 3M me vetë-ngjitje (i përfshirë).

Paketimi: 4 copë (2x përpara + 2x mbrapa)

Aplikimi:

Ford Focus II 2004-2011 (hatchback)

Këshilla:

Përpara montimit, pastroni pjesën e derës ku do të ngjitet, me alkool ose solucion pastrimi dhe me një leckë të thatë që nuk lëshon qime.

Mbas ngjitjes, shtypeni fort për të siguruar një ngjitje të qëndrueshme.

Shkruaj përshtypjen tënde

19 produkte të tjera në të njëjtën kategori: