Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Mbrojtese ere Sunplex Ford Focus 1999-2004

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Mbrojtese ere & dyersh

SMSP-S-95

I disponueshëm

Mbrojtëse (deflektor) ere dhe shiu për automjete.

Shmangin erën dhe shiun kur dritarja është e hapur ndërsa jeni duke ngarë.

Ngjitet ne pjesën e jashtme të derës me adeziv 3M me vetë-ngjitje (i përfshirë).

Paketimi: 4 copë (2x përpara + 2x mbrapa)

Aplikimi:

Ford Focus 1999-2004

Këshilla:

Përpara montimit, pastroni pjesën e derës ku do të ngjitet, me alkool ose solucion pastrimi dhe me leckë të thatë.

Mbas ngjitjes, shtypeni fort për të siguruar një ngjitje të qëndrueshme.

Më shumë detaje

2,300 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Mbrojtëse (deflektor) ere dhe shiu për automjete.

Shmangin erën dhe shiun kur dritarja është e hapur ndërsa jeni duke ngarë.

Ngjitet ne pjesën e jashtme të derës me adeziv 3M me vetë-ngjitje (i përfshirë).

Paketimi: 4 copë (2x përpara + 2x mbrapa)

Aplikimi:

Ford Focus 1999-2004

Këshilla:

Përpara montimit, pastroni pjesën e derës ku do të ngjitet, me alkool ose solucion pastrimi dhe me leckë të thatë.

Mbas ngjitjes, shtypeni fort për të siguruar një ngjitje të qëndrueshme.

  • Materiali: Plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Mbrojtese ere Sunplex Ford Focus 1999-2004

Mbrojtese ere Sunplex Ford Focus 1999-2004

Mbrojtëse (deflektor) ere dhe shiu për automjete.

Shmangin erën dhe shiun kur dritarja është e hapur ndërsa jeni duke ngarë.

Ngjitet ne pjesën e jashtme të derës me adeziv 3M me vetë-ngjitje (i përfshirë).

Paketimi: 4 copë (2x përpara + 2x mbrapa)

Aplikimi:

Ford Focus 1999-2004

Këshilla:

Përpara montimit, pastroni pjesën e derës ku do të ngjitet, me alkool ose solucion pastrimi dhe me leckë të thatë.

Mbas ngjitjes, shtypeni fort për të siguruar një ngjitje të qëndrueshme.

Shkruaj përshtypjen tënde

22 produkte të tjera në të njëjtën kategori: