Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Mbeshtetese krahu Matte Premium Beige

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Mbajtese, ora & instrumenta

SMMK00340BE

I disponueshëm

Mbështetëse krahu universale.

Konstruksion i fortë dhe i qëndrueshëm.

Siguron 100% komfort.

Hapësirë e bollshme brenda kutisë.

E rregullueshme në lartësi.

Instalim i lehtë.

Gjeresia: 11 cm

Lartesia: 17 cm

Më shumë detaje

2,500 LEK

Shto Hiqe

Mbështetëse krahu universale.

Konstruksion i fortë dhe i qëndrueshëm.

Siguron 100% komfort.

Hapësirë e bollshme brenda kutisë.

E rregullueshme në lartësi.

Instalim i lehtë.

Gjeresia: 11 cm

Lartesia: 17 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Mbeshtetese krahu Matte Premium Beige

Mbeshtetese krahu Matte Premium Beige

Mbështetëse krahu universale.

Konstruksion i fortë dhe i qëndrueshëm.

Siguron 100% komfort.

Hapësirë e bollshme brenda kutisë.

E rregullueshme në lartësi.

Instalim i lehtë.

Gjeresia: 11 cm

Lartesia: 17 cm

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: