Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Bashkues marmite flex 45x120MM

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Marmita

SMBM45120

I disponueshëm

Bashkues marmite fleksibël, me thurje të dyfishtë (brenda & jashtë).

Siguroni një bashkim të plotë midis kolektorit të shkarikos dhe marmitës.

Me fletë çeliku për të siguruar fleksibilitet maksimal dhe jetëgjatësi.

Rezistente ndaj temperaturës së lartë dhe korrozionit.

Amortizon vibrimet.

Duhet të saldohet në sistemin e shkarikos.

Materiali: Çelik inox

Diametri i brendshëm: 45 mm

Gjatësia Totale: 120 mm

Më shumë detaje

1,100 LEK

Shto Hiqe

Bashkues marmite fleksibël, me thurje të dyfishtë (brenda & jashtë).

Siguroni një bashkim të plotë midis kolektorit të shkarikos dhe marmitës.

Me fletë çeliku për të siguruar fleksibilitet maksimal dhe jetëgjatësi.

Rezistente ndaj temperaturës së lartë dhe korrozionit.

Amortizon vibrimet.

Duhet të saldohet në sistemin e shkarikos.

Materiali: Çelik inox

Diametri i brendshëm: 45 mm

Gjatësia Totale: 120 mm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Bashkues marmite flex 45x120MM

Bashkues marmite flex 45x120MM

Bashkues marmite fleksibël, me thurje të dyfishtë (brenda & jashtë).

Siguroni një bashkim të plotë midis kolektorit të shkarikos dhe marmitës.

Me fletë çeliku për të siguruar fleksibilitet maksimal dhe jetëgjatësi.

Rezistente ndaj temperaturës së lartë dhe korrozionit.

Amortizon vibrimet.

Duhet të saldohet në sistemin e shkarikos.

Materiali: Çelik inox

Diametri i brendshëm: 45 mm

Gjatësia Totale: 120 mm

Shkruaj përshtypjen tënde

29 produkte të tjera në të njëjtën kategori: