Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Litar shtrengues krikete 5M 100Kg kapese S

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Litarë shtrëngues

13324

I disponueshëm

Litar fiksues me krikete metalike.

Me 2 ganxha celiku forme S, te plastifikuara.

I qëndrueshem dhe rezistent.

Ju lejon për të fiksuar lehtësisht dhe ne menyre të sigurt çdo objekt.

Gjatesia: 5 m (4.5 + 0.5)

Gjeresia: 2.5 cm

Kapaciteti: 100 kg

Ngjyra: Portokalli

Më shumë detaje

500 LEK

Shto Hiqe

Litar fiksues me krikete metalike.

Me 2 ganxha celiku forme S, te plastifikuara.

I qëndrueshem dhe rezistent.

Ju lejon për të fiksuar lehtësisht dhe ne menyre të sigurt çdo objekt.

Gjatesia: 5 m (4.5 + 0.5)

Gjeresia: 2.5 cm

Kapaciteti: 100 kg

Ngjyra: Portokalli

  • Gjerësia: 2.5 cm
  • Gjatësia: 5 m
  • Kapaciteti: 100 Kg

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Litar shtrengues krikete 5M 100Kg kapese S

Litar shtrengues krikete 5M 100Kg kapese S

Litar fiksues me krikete metalike.

Me 2 ganxha celiku forme S, te plastifikuara.

I qëndrueshem dhe rezistent.

Ju lejon për të fiksuar lehtësisht dhe ne menyre të sigurt çdo objekt.

Gjatesia: 5 m (4.5 + 0.5)

Gjeresia: 2.5 cm

Kapaciteti: 100 kg

Ngjyra: Portokalli

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: