Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Litar terheqes rimorkimi 2.6T 3.6M

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Litarë rimorkimi

AM5944

I disponueshëm

Litar tërheqës rimorkimi me thurje.

Me 2 lake në skaje dhe 1 bllokues për fiksim.

I domosdoshëm kur ngelni në baltë, rërë, dëborë apo raste defekti.

Me një flamur të kuq paralajmërimi.

Gjatësia: 3,6 meter

Kapaciteti tërheqës: 2,6 Ton (max)

Më shumë detaje

800 LEK

Shto Hiqe

Litar tërheqës rimorkimi me thurje.

Me 2 lake në skaje dhe 1 bllokues për fiksim.

I domosdoshëm kur ngelni në baltë, rërë, dëborë apo raste defekti.

Me një flamur të kuq paralajmërimi.

Gjatësia: 3,6 meter

Kapaciteti tërheqës: 2,6 Ton (max)

  • Gjatësia: 3.6 Meter
  • Kapaciteti: 2.6 Ton
  • Materiali: Najlon

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Litar terheqes rimorkimi 2.6T 3.6M

Litar terheqes rimorkimi 2.6T 3.6M

Litar tërheqës rimorkimi me thurje.

Me 2 lake në skaje dhe 1 bllokues për fiksim.

I domosdoshëm kur ngelni në baltë, rërë, dëborë apo raste defekti.

Me një flamur të kuq paralajmërimi.

Gjatësia: 3,6 meter

Kapaciteti tërheqës: 2,6 Ton (max)

Shkruaj përshtypjen tënde

4 produkte të tjera në të njëjtën kategori: