Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Peshqir pastrimi mikrofiber 40x40CM set3

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Larje & Pastrim

SMPP0306

Ska gjendje

Peshqir pastrimi mikrofibër shumë i butë.

Nuk gërvisht apo dëmton bojën e automjetit, mobiljet apo sipërfaqet e tjera delikate.

Ideale për larje, tharje dhe heqjen e pluhurave apo papastërtive të tjera.

Nuk lë push, fije apo vija.

Kapacitet i lartë absorbimi të lagështirës, thith deri 8 herë sa pesha e vet.

Mund të përdoret në automjete, shtëpi, zyra, etj.

Paketimi përfshin 3 peshqirë mikrofiber me ngjyra të ndryshme.

Përmasat: 40x40 cm

Më shumë detaje

500 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Peshqir pastrimi mikrofibër shumë i butë.

Nuk gërvisht apo dëmton bojën e automjetit, mobiljet apo sipërfaqet e tjera delikate.

Ideale për larje, tharje dhe heqjen e pluhurave apo papastërtive të tjera.

Nuk lë push, fije apo vija.

Kapacitet i lartë absorbimi të lagështirës, thith deri 8 herë sa pesha e vet.

Mund të përdoret në automjete, shtëpi, zyra, etj.

Paketimi përfshin 3 peshqirë mikrofiber me ngjyra të ndryshme.

Përmasat: 40x40 cm

  • Gjerësia: 40 cm
  • Gjatësia: 40 cm
  • Materiali: Mikrofiber

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Peshqir pastrimi mikrofiber 40x40CM set3

Peshqir pastrimi mikrofiber 40x40CM set3

Peshqir pastrimi mikrofibër shumë i butë.

Nuk gërvisht apo dëmton bojën e automjetit, mobiljet apo sipërfaqet e tjera delikate.

Ideale për larje, tharje dhe heqjen e pluhurave apo papastërtive të tjera.

Nuk lë push, fije apo vija.

Kapacitet i lartë absorbimi të lagështirës, thith deri 8 herë sa pesha e vet.

Mund të përdoret në automjete, shtëpi, zyra, etj.

Paketimi përfshin 3 peshqirë mikrofiber me ngjyra të ndryshme.

Përmasat: 40x40 cm

Shkruaj përshtypjen tënde

24 produkte të tjera në të njëjtën kategori: