Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Kufje Bluetooth Plantronics Explorer 50

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kufje

TF202340-05

Ska gjendje

Kualitet ekselent zëri.

Redukton zhurmën e ambientit, erës dhe jehonën.

Për telefonata, muzikë dhe GPS.

Njoftime zanore për kohën e bisedës, nivelin e baterisë, lidhjen me BT, etj.

Deri në 11 orë kohë bisede.

Multipoint, lidhet me 2 smartphone.

Përshtatje e përsosur me veshin.

Paketimi përfshin: Kufje Bluetooth, Kabëll karikimi USB, Manual përdorimi.

Specifikime:

Kohë Bisede: Deri në 11 orë

Kohë Standby: Deri në 12 ditë (shih më poshtë...)

Më shumë detaje

3,700 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Kualitet ekselent zëri.

Redukton zhurmën e ambientit, erës dhe jehonën.

Për telefonata, muzikë dhe GPS.

Njoftime zanore për kohën e bisedës, nivelin e baterisë, lidhjen me BT, etj.

Deri në 11 orë kohë bisede.

Multipoint, lidhet me 2 smartphone.

Përshtatje e përsosur me veshin.

Paketimi përfshin: Kufje Bluetooth, Kabëll karikimi USB, Manual përdorimi.

Specifikime:

Kohë Bisede: Deri në 11 orë

Kohë Standby: Deri në 12 ditë

Multi-Point: Lidhet me 2 telefona dhe i përgjigjet thirrjeve nga secili telefon.

Reduktim i Zhurmave: Po.

Butonat e Kontrollit: Ndezje/Fikje, Volumi +/-, Hap/Mbyll thirrjen, Redial i numrit të fundit.

Versioni Bluetooth: Bluetooth v3.0

Distanca e funksionimit: Deri në 10 m

Profilet Bluetooth: Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Hands-free Profile (HFP) v1.6 and Headset Profile (HSP) v1.1

Karikimi: Kabëll Micro USB

Tipi i Baterisë: E karikueshme, nuk ndërrohet, lithium ion polymer.

Koha e Karikimit (max.): 2 orë për karikim të plotë.

Temperatura e Funksionimit & Ruajtjes: 0 - 40°C

Pesha: 10 gram

Garancia: 6 muaj

  • Pesha: 10 Grams

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kufje Bluetooth Plantronics Explorer 50

Kufje Bluetooth Plantronics Explorer 50

Kualitet ekselent zëri.

Redukton zhurmën e ambientit, erës dhe jehonën.

Për telefonata, muzikë dhe GPS.

Njoftime zanore për kohën e bisedës, nivelin e baterisë, lidhjen me BT, etj.

Deri në 11 orë kohë bisede.

Multipoint, lidhet me 2 smartphone.

Përshtatje e përsosur me veshin.

Paketimi përfshin: Kufje Bluetooth, Kabëll karikimi USB, Manual përdorimi.

Specifikime:

Kohë Bisede: Deri në 11 orë

Kohë Standby: Deri në 12 ditë (shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

1 produkte të tjera në të njëjtën kategori: