Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues tapicerie textile Super Help 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kozmetikë

RLPT4400

I disponueshëm

Pastrues shkumë me bazë ujore, formuluar shkencërisht për pastrimin e tapicerisë së automjeteve.

Rigjeneron ngjyrën origjinale të tapicerisë dhe neutralizon aromat e pakëndshme.

Eliminon me shpejtësi njollat e yndyrave apo shenjat e ndryshme në tapiceritë prej tekstili, vinyl, lëkurë artificiale, pëlhura, kadife, velour, tapete, etj.

Pastron pa pasur nevojë për njomje paraprake të materialeve delikate.

I jep interiorit të automjetit një ndjesi pastërtie dhe freskie.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

490 LEK

Cmim i reduktuar!

-9.26%

540 LEK

Shto Hiqe

Pastrues shkumë me bazë ujore, formuluar shkencërisht për pastrimin e tapicerisë së automjeteve.

Rigjeneron ngjyrën origjinale të tapicerisë dhe neutralizon aromat e pakëndshme.

Eliminon me shpejtësi njollat e yndyrave apo shenjat e ndryshme në tapiceritë prej tekstili, vinyl, lëkurë artificiale, pëlhura, kadife, velour, tapete, etj.

Pastron pa pasur nevojë për njomje paraprake të materialeve delikate.

I jep interiorit të automjetit një ndjesi pastërtie dhe freskie.

Masa: 400 ml

APLIKIMET:

Tapiceri tekstili • Tapete • Pëlhura • Vinyl • Lëkurë • Kadife • Velour • Tavanin e automjetit • Shtëpi • Zyrë • Dyqan

PËRDORIMI:

Tundeni mirë përpara përdorimit.

Spruconi normalisht në sipërfaqen që doni të pastroni.

Lëreni për një minutë, pastaj fshijeni me një leckë të thatë ose sfungjer.

Lëreni të thahet plotësisht.

Aplikimi të bëhet në ambient me ventilim të mjaftueshëm.

Mos e përdorni në pajisje nën tension.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues tapicerie textile Super Help 400 ml

Pastrues tapicerie textile Super Help 400 ml

Pastrues shkumë me bazë ujore, formuluar shkencërisht për pastrimin e tapicerisë së automjeteve.

Rigjeneron ngjyrën origjinale të tapicerisë dhe neutralizon aromat e pakëndshme.

Eliminon me shpejtësi njollat e yndyrave apo shenjat e ndryshme në tapiceritë prej tekstili, vinyl, lëkurë artificiale, pëlhura, kadife, velour, tapete, etj.

Pastron pa pasur nevojë për njomje paraprake të materialeve delikate.

I jep interiorit të automjetit një ndjesi pastërtie dhe freskie.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: