Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Uje i demineralizuar (distiluar) Mittoil 4Lt

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLUD13565

I disponueshëm

Ujë i demineralizuar (distiluar).

Pa minerale dhe kripëra.

I përshtatshëm për të holluar antifrizën e koncentruar, solucionin e xhamave të koncentruar apo likuidet e tjera të sistemit të ftohjes.

I përshtatshëm për radiator makinash, bateri, hekura me avull dhe shumë aplikime të tjera ku nevojitet ujë i pastër.

Masa: 4 litër

Më shumë detaje

250 LEK

Shto Hiqe

Ujë i demineralizuar (distiluar).

Pa minerale dhe kripëra.

I përshtatshëm për të holluar antifrizën e koncentruar, solucionin e xhamave të koncentruar apo likuidet e tjera të sistemit të ftohjes.

I përshtatshëm për radiator makinash, bateri, hekura me avull dhe shumë aplikime të tjera ku nevojitet ujë i pastër.

Masa: 4 litër

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Uje i demineralizuar (distiluar) Mittoil 4Lt

Uje i demineralizuar (distiluar) Mittoil 4Lt

Ujë i demineralizuar (distiluar).

Pa minerale dhe kripëra.

I përshtatshëm për të holluar antifrizën e koncentruar, solucionin e xhamave të koncentruar apo likuidet e tjera të sistemit të ftohjes.

I përshtatshëm për radiator makinash, bateri, hekura me avull dhe shumë aplikime të tjera ku nevojitet ujë i pastër.

Masa: 4 litër

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: