Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues frenash Super Help 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLPF21400

I disponueshëm

Siguron një pastrim të shpejtë dhe efikas për ferrotat dhe çepat e frenit.

Formuluar për të hequr shpejt dhe në mënyrë të sigurt alkoolin, yndyrat, vajin dhe papastërtitë e tjera nga sistemi i frenimit dhe freksionit.

Ndihmon në jetëgjatësinë dhe performancën e frenave.

Redukton zhurmën e frenave dhe freksionit.

Aplikohet në vend, pa i çmontuar frenat.

Avullon shpejt dhe nuk lë mbetje.

Jo-korroziv ndaj metaleve.

Masa: 400 ml

APLIKIMET:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

590 LEK

Shto Hiqe

Siguron një pastrim të shpejtë dhe efikas për ferrotat dhe çepat e frenit.

Formuluar për të hequr shpejt dhe në mënyrë të sigurt alkoolin, yndyrat, vajin dhe papastërtitë e tjera nga sistemi i frenimit dhe freksionit.

Ndihmon në jetëgjatësinë dhe performancën e frenave.

Redukton zhurmën e frenave dhe freksionit.

Aplikohet në vend, pa i çmontuar frenat.

Avullon shpejt dhe nuk lë mbetje.

Jo-korroziv ndaj metaleve.

Masa: 400 ml

APLIKIMET:

Trubat e frenave • Tamburot • Cilindrat e frenit • Çepat • Ferrotat • Disqet e frenit • Pistonçinat • Disqet e freksionit • Pjesët dhe veglat, etj

PËRDORIMI:

Spruconi lirisht dhe lëreni deri sa solucioni i tepërt të rrjedhë komplet.

Pastrojeni me leckë të thatë. Përsëriteni nëse është e nevojshme.

Mos e përdorni në pajisje elektronike të ndjeshme.

Përdoreni në ambient me ventilim të mjaftueshëm.

Lëreni të thahet plotësisht përpara se të riaktivizoni sistemin.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues frenash Super Help 400 ml

Pastrues frenash Super Help 400 ml

Siguron një pastrim të shpejtë dhe efikas për ferrotat dhe çepat e frenit.

Formuluar për të hequr shpejt dhe në mënyrë të sigurt alkoolin, yndyrat, vajin dhe papastërtitë e tjera nga sistemi i frenimit dhe freksionit.

Ndihmon në jetëgjatësinë dhe performancën e frenave.

Redukton zhurmën e frenave dhe freksionit.

Aplikohet në vend, pa i çmontuar frenat.

Avullon shpejt dhe nuk lë mbetje.

Jo-korroziv ndaj metaleve.

Masa: 400 ml

APLIKIMET:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: