Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Spray fryres dhe riparues gome Getsun 450 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLTRG1116

I disponueshëm

Fryrës dhe ngjitës gomash për automjete.

Riparon dhe fryn në çast, pa e çmontuar gomën.

Vepron thellë në gomë, duke formuar një film ngjitës special.

Dizenjuar për të t’ju siguruar një zgjidhje të shpejtë dhe të përkohshme në situata emergjente.

Ngjit dhe fryn brenda disa sekondave, duke ju mundësuar që të shkoni në gomisterinë më të afërt për një ekzaminim më profesional.

E aplikueshme tek të gjitha automjetet me goma tubolare (tubeless - pa kamerdare).

Masa: 450 ml

shih më poshtë...

Më shumë detaje

690 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Fryrës dhe ngjitës gomash për automjete.

Riparon dhe fryn në çast, pa e çmontuar gomën.

Vepron thellë në gomë, duke formuar një film ngjitës special.

Dizenjuar për të t’ju siguruar një zgjidhje të shpejtë dhe të përkohshme në situata emergjente.

Ngjit dhe fryn brenda disa sekondave, duke ju mundësuar që të shkoni në gomisterinë më të afërt për një ekzaminim më profesional.

E aplikueshme tek të gjitha automjetet me goma tubolare (tubeless - pa kamerdare).

Masa: 450 ml

PËRDORIMI:

Nëse është e mundur, hiqni objektin që ka shkaktuar vrimën (gozhdën, vidën, etj).

Poziciononi lart ventilin e gomës dhe çfryni gomën plotësisht duke shtypur gjilpërën brenda ventilit.

Tundeni mirë përpara përdorimit. Në mot të ftohtë, ngroheni pak konteinerin me duar ose nëpërmjet sistemit të ngrohjes së makinës.

Filetoni tubin plotësisht në ventilin e gomës.

Hiqni tapën mbrojtëse nga konteineri, mbajeni në pozicion ndrejt dhe shtypni butonin për të mbushur gomën. Vazhdoni derisa goma të fryhet plotësisht dhe pastaj hiqeni tubin nga ventili.

Udhëtoni menjëherë rreth 5-10 km, me shpejtësi maksimale deri në 45 km/orë, duke lejuar kështu produktin të veprojë.

Sa më shpejt të jetë e mundur çfryni gomën plotësisht dhe fryjeni me ajër të kompresuar (në gomisteri).

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Spray fryres dhe riparues gome Getsun 450 ml

Spray fryres dhe riparues gome Getsun 450 ml

Fryrës dhe ngjitës gomash për automjete.

Riparon dhe fryn në çast, pa e çmontuar gomën.

Vepron thellë në gomë, duke formuar një film ngjitës special.

Dizenjuar për të t’ju siguruar një zgjidhje të shpejtë dhe të përkohshme në situata emergjente.

Ngjit dhe fryn brenda disa sekondave, duke ju mundësuar që të shkoni në gomisterinë më të afërt për një ekzaminim më profesional.

E aplikueshme tek të gjitha automjetet me goma tubolare (tubeless - pa kamerdare).

Masa: 450 ml

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: