Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Graso spray Lithium Super Help 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLSG26400

I disponueshëm

Graso speciale - me bazë litium - me karakteristika presioni dhe rezistencë të shkëlqyer.

Siguron lubrifikim afatgjatë dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj ujit dhe të nxehtit.

Siguron mbrojtje ndaj ndryshkut dhe oksidimit.

Krijon një shtresë mbrojtëse me viskozitet të lartë.

Redukton fërkimet në aplikimet metal-metal dhe metal-plastikë.

E përshtatshme edhe për siperfaqet vertikale, nuk kullon.

Për përdorim në automjete, shtëpi, dyqan, etj.

Spray 400 ml

Aplikimet:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

600 LEK

Shto Hiqe

Graso speciale - me bazë litium - me karakteristika presioni dhe rezistencë të shkëlqyer.

Siguron lubrifikim afatgjatë dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj ujit dhe të nxehtit.

Siguron mbrojtje ndaj ndryshkut dhe oksidimit.

Krijon një shtresë mbrojtëse me viskozitet të lartë.

Redukton fërkimet në aplikimet metal-metal dhe metal-plastikë.

E përshtatshme edhe për siperfaqet vertikale, nuk kullon.

Për përdorim në automjete, shtëpi, dyqan, etj.

Spray 400 ml

Aplikimet:

Mekanizmat e frenimit dhe marsheve • Mentesha • Brava dere • Kabllo • Shina, binarë • Zinxhirë • Shkallë elektrike dhe sisteme roller • Polet e baterive • Antenat • Kabllot e spidometrit • Pompat e ujit • Kanalet udhëzuesit e dyerve • Makineri dhe vegla pune, etj.

Udhëzime:

Tundeni mirë para përdorimit.

Përdorni tubin zgjatues për aplikim në zonat e vështira për t'u arritur.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Graso spray Lithium Super Help 400 ml

Graso spray Lithium Super Help 400 ml

Graso speciale - me bazë litium - me karakteristika presioni dhe rezistencë të shkëlqyer.

Siguron lubrifikim afatgjatë dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj ujit dhe të nxehtit.

Siguron mbrojtje ndaj ndryshkut dhe oksidimit.

Krijon një shtresë mbrojtëse me viskozitet të lartë.

Redukton fërkimet në aplikimet metal-metal dhe metal-plastikë.

E përshtatshme edhe për siperfaqet vertikale, nuk kullon.

Për përdorim në automjete, shtëpi, dyqan, etj.

Spray 400 ml

Aplikimet:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

20 produkte të tjera në të njëjtën kategori: