Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues kontakti elektrik Super Help 220 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLPK38200

I disponueshëm

Solucion pastrues për kontaktet elektrike, me aditivë të veçantë për pastrimin e korrozionit.

Heq papastërtitë, vajin, yndyrën, lagështinë dhe oksidet metalike të shkaktuara nga korrozioni.

I sigurt për t'u përdorur në plastikë, gomë dhe metal.

Thahet shpejt.

Pa materiale kaustike (gërryese).

Spray 200 ml

Udhëzime:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

490 LEK

Shto Hiqe

Solucion pastrues për kontaktet elektrike, me aditivë të veçantë për pastrimin e korrozionit.

Heq papastërtitë, vajin, yndyrën, lagështinë dhe oksidet metalike të shkaktuara nga korrozioni.

I sigurt për t'u përdorur në plastikë, gomë dhe metal.

Thahet shpejt.

Pa materiale kaustike (gërryese).

Spray 200 ml

Udhëzime:

Për zona të vështira për t'u arritur, përdorni tubin zgjatues.

Para se të përdorni solucionin, shkëputni pajisjet nga linja elektrike apo bateria.

Mos e përdorni në pajisje të ndezura apo duke punuar.

Për rezultate më të mira, aplikoni në sipërfaqe të thata dhe të ftohta (mos aplikoni në pjesët e nxehta).

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues kontakti elektrik Super Help 220 ml

Pastrues kontakti elektrik Super Help 220 ml

Solucion pastrues për kontaktet elektrike, me aditivë të veçantë për pastrimin e korrozionit.

Heq papastërtitë, vajin, yndyrën, lagështinë dhe oksidet metalike të shkaktuara nga korrozioni.

I sigurt për t'u përdorur në plastikë, gomë dhe metal.

Thahet shpejt.

Pa materiale kaustike (gërryese).

Spray 200 ml

Udhëzime:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

20 produkte të tjera në të njëjtën kategori: