Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues frenash Best 500 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLCR1002

Ska gjendje

Pastron frenat dhe komponentët e saj pa lënë mbetje.

Heq me lehtësi blozën, yndyrnat, alkolin e frenave, dhe çdo papastërti tjetër.

Spray 500 ml

Aplikimet:

Pjesët e frenave, duke përfshirë disqet e frenit, tamburot, tubat, ferrotat, çepat, cilindrin, pistonçinat, ABS, motor.

Më shumë detaje

490 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Pastron frenat dhe komponentët e saj pa lënë mbetje.

Heq me lehtësi blozën, yndyrnat, alkolin e frenave, dhe çdo papastërti tjetër.

Spray 500 ml

Aplikimet:

Pjesët e frenave, duke përfshirë disqet e frenit, tamburot, tubat, ferrotat, çepat, cilindrin, pistonçinat, ABS, motor.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues frenash Best 500 ml

Pastrues frenash Best 500 ml

Pastron frenat dhe komponentët e saj pa lënë mbetje.

Heq me lehtësi blozën, yndyrnat, alkolin e frenave, dhe çdo papastërti tjetër.

Spray 500 ml

Aplikimet:

Pjesët e frenave, duke përfshirë disqet e frenit, tamburot, tubat, ferrotat, çepat, cilindrin, pistonçinat, ABS, motor.

Shkruaj përshtypjen tënde

21 produkte të tjera në të njëjtën kategori: