Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues karburatori Super Help 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLPK24400

I disponueshëm

Solucion për pastrimin e karburatorit.

Dizenjuar për të rikthyer performancën e karburatorit, pa e çmontuar atë, dhe mbajtjen e sistemit të pastër.

Shpërbën me shpejtësi çdo lloj mbetje të depozituar në karburator.

Siguron një ndezje më të shpejtë dhe punim të qetë.

Nuk dëmton konvertuesit katalitik dhe sensorët e oksigjenit.

Masa: 400 ml

Aplikimet:

Komponentët e karburatorit, Valvulat automatike, Valulat EGR, Valvulat e kontrollit të nxehtësisë.

Përdorimi:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

550 LEK

Shto Hiqe

Solucion për pastrimin e karburatorit.

Dizenjuar për të rikthyer performancën e karburatorit, pa e çmontuar atë, dhe mbajtjen e sistemit të pastër.

Shpërbën me shpejtësi çdo lloj mbetje të depozituar në karburator.

Siguron një ndezje më të shpejtë dhe punim të qetë.

Nuk dëmton konvertuesit katalitik dhe sensorët e oksigjenit.

Masa: 400 ml

Aplikimet:

Komponentët e karburatorit, Valvulat automatike, Valulat EGR, Valvulat e kontrollit të nxehtësisë.

Përdorimi:

Fikeni motorin dhe lëreni të ftohet.

Hiqni filtrin e ajrit.

Tundeni konteinerin dhe spruconi në karburator, duke njomur të gjitha pjesët e dukshme.

Spruconi sipërfaqet e jashtme derisa të jenë të pastra dhe lereni të thahen.

Ndizni motorin dhe spruconi në grykën e karburatorit.

Vendosni filtrin përsëri në vend.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues karburatori Super Help 400 ml

Pastrues karburatori Super Help 400 ml

Solucion për pastrimin e karburatorit.

Dizenjuar për të rikthyer performancën e karburatorit, pa e çmontuar atë, dhe mbajtjen e sistemit të pastër.

Shpërbën me shpejtësi çdo lloj mbetje të depozituar në karburator.

Siguron një ndezje më të shpejtë dhe punim të qetë.

Nuk dëmton konvertuesit katalitik dhe sensorët e oksigjenit.

Masa: 400 ml

Aplikimet:

Komponentët e karburatorit, Valvulat automatike, Valulat EGR, Valvulat e kontrollit të nxehtësisë.

Përdorimi:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

21 produkte të tjera në të njëjtën kategori: