Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Solucion Start Ndezes Super Start 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLSN37400

I disponueshëm

Ndihmon për një ndezje të shpejtë për të gjithë motorët që kanë probleme me ndezjen.

Përmirëson ndezjen në mot të ftohtë ose të lagësht.

Për të gjithë motorët me naftë dhe benzinë.

Ruan motorrinon dhe pengon shkarkimin e baterisë.

Mbron pjesët vitale në motor.

Një zgjidhje esenciale, veçanërisht në dimër, kur automjeti ka kohë pa u ndezur.

Spray 400 ml

Aplikimet:

Autovetura, Kamionë, Autobusë, Traktorë, Motoçikleta, Motosharra, Varka, Korrëse bari, Kompresorë...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

490 LEK

Shto Hiqe

Ndihmon për një ndezje të shpejtë për të gjithë motorët që kanë probleme me ndezjen.

Përmirëson ndezjen në mot të ftohtë ose të lagësht.

Për të gjithë motorët me naftë dhe benzinë.

Ruan motorrinon dhe pengon shkarkimin e baterisë.

Mbron pjesët vitale në motor.

Një zgjidhje esenciale, veçanërisht në dimër, kur automjeti ka kohë pa u ndezur.

Spray 400 ml

Aplikimet:

Autovetura, Kamionë, Autobusë, Traktorë, Motoçikleta, Motosharra, Varka, Korrëse bari, Kompresorë, Motorët me Naftë, Benzinë ​​& Vajguri.

Përdorimi:

Spruconi për një kohë të shkurtër në grykën ku hyn ajri (pranë filtrit), duke i dhënë produktit pak çaste që të avullojë.

Spruconi përsëri duke i rënë motorrinos në të njëjtën kohë.

Përsëriteni veprimin nëse është e nevojshme.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Solucion Start Ndezes Super Start 400 ml

Solucion Start Ndezes Super Start 400 ml

Ndihmon për një ndezje të shpejtë për të gjithë motorët që kanë probleme me ndezjen.

Përmirëson ndezjen në mot të ftohtë ose të lagësht.

Për të gjithë motorët me naftë dhe benzinë.

Ruan motorrinon dhe pengon shkarkimin e baterisë.

Mbron pjesët vitale në motor.

Një zgjidhje esenciale, veçanërisht në dimër, kur automjeti ka kohë pa u ndezur.

Spray 400 ml

Aplikimet:

Autovetura, Kamionë, Autobusë, Traktorë, Motoçikleta, Motosharra, Varka, Korrëse bari, Kompresorë...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

23 produkte të tjera në të njëjtën kategori: