Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues kontakti elektrik Sega 220ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

SMPK81308

I disponueshëm

Sega Contact Cleaner është një solucion pastrues shumë-përdorimësh që përdoret në pajisjet elektrike, elektronike dhe të komunikimit.

Heq papastërtitë, vajin, yndyrën, lagështinë dhe oksidet metalike të shkaktuara nga korrozioni.

I sigurt për t'u përdorur në plastikë, gomë dhe metal.

Thahet shumë shpejt.

Nuk lë mbetje apo shenja.

Spray 200 ml

Udhëzime përdorimi:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

450 LEK

Cmim i reduktuar!

-10%

500 LEK

Shto Hiqe

Sega Contact Cleaner është një solucion pastrues shumë-përdorimësh që përdoret në pajisjet elektrike, elektronike dhe të komunikimit.

Heq papastërtitë, vajin, yndyrën, lagështinë dhe oksidet metalike të shkaktuara nga korrozioni.

I sigurt për t'u përdorur në plastikë, gomë dhe metal.

Thahet shumë shpejt.

Nuk lë mbetje apo shenja.

Spray 200 ml

Udhëzime:

Para se të përdorni solucionin, shkëputni pajisjet nga linja elektrike apo bateria dhe prisni për disa minuta derisa të mos ketë më tension.

Spruconi një sasi të mjaftueshme mbi pjesët që doni të pastroni nga një distancë prej 25-30 cm.

Përdorimi i një pecete apo furçe do ndihmonte në efektin e pastrimit.

Pajisjet duhet të ndizen vetëm kur solucioni të ketë avulluar apo të jetë tharë tërësisht.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues kontakti elektrik Sega 220ml

Pastrues kontakti elektrik Sega 220ml

Sega Contact Cleaner është një solucion pastrues shumë-përdorimësh që përdoret në pajisjet elektrike, elektronike dhe të komunikimit.

Heq papastërtitë, vajin, yndyrën, lagështinë dhe oksidet metalike të shkaktuara nga korrozioni.

I sigurt për t'u përdorur në plastikë, gomë dhe metal.

Thahet shumë shpejt.

Nuk lë mbetje apo shenja.

Spray 200 ml

Udhëzime përdorimi:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: