Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Graso Kalcium C2 Aldom (1Kg)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

ABGR08043

Ska gjendje

Graso me bazë kalcium C2 me cilësi të lartë.

Rezistencë shumë e mirë ndaj ujit.

E përshtatshme për lubrifikim të përgjithshëm të pjesëve të makinave, kamionëve, traktorëve, makinerive, mjeteve bujqësore, pompave të ujit, etj.

Gjithashtu e përshtatshme edhe për rregullatorët e dritareve, dyert dhe objekte të ngjashme të automjeteve.

Temperatura e operimit: -20°C deri +85°C

NLGI-2

Masa: 1 kg

Më shumë detaje

500 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Graso me bazë kalcium C2 me cilësi të lartë.

Rezistencë shumë e mirë ndaj ujit.

E përshtatshme për lubrifikim të përgjithshëm të pjesëve të makinave, kamionëve, traktorëve, makinerive, mjeteve bujqësore, pompave të ujit, etj.

Gjithashtu e përshtatshme edhe për rregullatorët e dritareve, dyert dhe objekte të ngjashme të automjeteve.

Temperatura e operimit: -20°C deri +85°C

NLGI-2

Masa: 1 kg

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Graso Kalcium C2 Aldom (1Kg)

Graso Kalcium C2 Aldom (1Kg)

Graso me bazë kalcium C2 me cilësi të lartë.

Rezistencë shumë e mirë ndaj ujit.

E përshtatshme për lubrifikim të përgjithshëm të pjesëve të makinave, kamionëve, traktorëve, makinerive, mjeteve bujqësore, pompave të ujit, etj.

Gjithashtu e përshtatshme edhe për rregullatorët e dritareve, dyert dhe objekte të ngjashme të automjeteve.

Temperatura e operimit: -20°C deri +85°C

NLGI-2

Masa: 1 kg

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: