Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Paste lucidimi Formula1 Carnauba Wax 230g

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

AZ615026

I disponueshëm

Rinovon, Shkëlqen & Mbron bojën e makinës!

Formula 1 përdor # 1 Brazilian Carnauba Wax, dylli natyral më i fortë në botë.

Shkëlqen dhe mbron deri në 12 muaj.

Eleminon gërvishtjet e lehta, duke rikthyer ngjyrën e vërtetë të bojës.

Siguron një shkëlqim që zgjat.

I sigurt për të gjitha bojërat.

Masa 230g

Përdorimi:

Makina duhet të jetë e larë dhe e tharë.

Aplikoni produktin me sfungjerin që ndodhet në paketim.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

700 LEK

Shto Hiqe

Rinovon, Shkëlqen & Mbron bojën e makinës!

Formula 1 përdor # 1 Brazilian Carnauba Wax, dylli natyral më i fortë në botë.

Shkëlqen dhe mbron deri në 12 muaj.

Eleminon gërvishtjet e lehta, duke rikthyer ngjyrën e vërtetë të bojës.

Siguron një shkëlqim që zgjat.

I sigurt për të gjitha bojërat.

Masa 230g

Përdorimi:

Makina duhet të jetë e larë dhe e tharë.

Aplikoni produktin me sfungjerin që ndodhet në paketim.

Përhapeni pastën duke përdorur lëvizje rrethore.

Lëreni të thahet.

Fshijeni me një leckë të pastër dhe të thatë.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Paste lucidimi Formula1 Carnauba Wax 230g

Paste lucidimi Formula1 Carnauba Wax 230g

Rinovon, Shkëlqen & Mbron bojën e makinës!

Formula 1 përdor # 1 Brazilian Carnauba Wax, dylli natyral më i fortë në botë.

Shkëlqen dhe mbron deri në 12 muaj.

Eleminon gërvishtjet e lehta, duke rikthyer ngjyrën e vërtetë të bojës.

Siguron një shkëlqim që zgjat.

I sigurt për të gjitha bojërat.

Masa 230g

Përdorimi:

Makina duhet të jetë e larë dhe e tharë.

Aplikoni produktin me sfungjerin që ndodhet në paketim.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

22 produkte të tjera në të njëjtën kategori: